Drumul care leagă Sinaia de cota 1400 a fost redeschis începând de azi - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 2:00 PM

Drumul care leagă Sinaia de cota 1400 a fost redeschis începând de aziDrumul care leagă Sinaia de cota 1400 (DC 134) a fost redeschis sâmbătă, începând cu ora 11:30. Anunţul a fost făcut de Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Duminica trecută, acest drum a fost închis, după ce carosabilul a fost acoperit cu un strat de gheaţă din cauza lapoviţei şi ninsorii, conform Agerpres.

Drumul care leagă Sinaia de cota 1400 a fost redeschis. Recomandările poliţiştilor

„Totodată, reamintim faptul că pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor, să mărească distanţa între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp”mai precizează IJP Prahova.

Citeşte şi: Raed Arafat, anunţ despre campania de vaccinare anti-COVID. „România va primi doze de vaccin anti-COVID şi de la alte companii, pe lângă Pfizer”

Sursa: Romaniatv.net