Dr. Pautov, despre schema cipului 5G din vaccinul anti-COVID - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 5:20 PM

Dr. Pautov, despre schema cipului 5G din vaccinul anti-COVIDMedicul Mihail Pautov s-a declarat şocat, după ce aflat de pe Facebook despre schema cipului 5G din vaccinul anti-COVID. Chirurgul a demonstrat pas cu pas de ce este vorba despre un fals menit să dezinformeze populaţia privind imunizarea.

„Ne anunţă că ruşii au descoperit nişte nanocipuri 5G în vaccinul de la vaccinul de Pfizer. Un lucru de care ne era frică tuturor şi se pare că acest lucru se adevereşte”, a spus chirurgul într-un clip publicat pe pagina sa de Facebook.

Dr. Pautov a prezentat aşa zisa schemă a cipului 5G, precizând că autorul mesajului distribuit pe Facebook de sute de persoane „intră în detalii şi ne explică cum funcţionează acel cip. Ce intră din el, ce iese din el şi ne dă şi o schemă a acelui cip”.

„Nu-mi dau seama dacă are un umor negru atât de exagerat. Uitându-mă la schema asta, mi-am dat seama că ceva nu se leagă”, a precizat chirurgul.

Medicului a avut suspiciuni în momentul în care a citit despre comenzile BASS și TREBLE care „ajustează instrucțiunile pe care le poți auzi în cap, fiecare bărbat este diferit și, în funcție de faptul dacă ești femeie sau bărbat, poate solicita ajustarea frecvenței”, după cum susţine autorul mesajului devenit viral pe reţelele de socializare. De asemenea, „veți observa că există și control FOOTSWITCH pe grafic, acesta servește pentru a se ascunde in diferite părți ale corpului în timpul mișcării zilnice”, mai precizează cel care a distribuit aşa zisa schemă a cipului 5G din vaccinul anti-COVID.

Medicul a explicat apoi de ce presupusa schemă cipului 5G din vaccinul anti-COVID este de fapt de la un un efect de chitară, mai exact un preamplificator.

„Aceste efecte au pedale care au un footswitch. Când apeşi cu piciorul pe această pedală, ea se activează, când apeşi din nou pe ea, se dezactivează. (…) Scoate sunetul procesat. Pe aici nu ies toxine de detoxifiere.

MT-2 Gain este un lucru pe care cel care a publicat această poză a uitat să-l scoată. Este de fapt o pedală de la Boss, un preamplificator de chitară pe care firma Boss care face aceste pedale pentru chitară le vinde”, a spus medicul Mihail Pautov.

„Data viitoare când cineva pe Facebook descrie cipul dintr-un vaccin COVID folosind diagrama unei pedale de efect de chitară, gândiţi-vă de două ori înainte de a da share acelei postări”, a conchis el.

Mesajul despre schema cipului 5G din vaccinul anti-COVID, distribuit masiv pe Facebook

„AVERTISMENT – VACCIN

Rușii au reușit să scoată nanocipuri din vaccinul Pfizer și au publicat o schemă cu funcții! Te voi plimba prin toate în scurt timp.

Cipul este format din doar 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5 G intră la stânga pe INPUT. Așa te controlează ei.

Puterea se face prin căldura corpului și toate părțile sunt conectate la tensiunea respectivă. Semnalul este procesat în primul procesor cu un filtru de frecvență și tranzistor, care îl întăresc.

Semnalul crescut continuă să meargă către un alt procesor care controlează MT-2 GAIN sau cât de mult impact va avea asupra psihicului tău. Acest control este variabil și îl poate consolida sau reduce la dorință. În înregistrarea originală se spune că acea parte are, citez: ′ ′ O sumă nesfântă de câștig ”, ceea ce este foarte rău.

Diodele de silicon controlează energia electrică pe care o permit să activeze virusul în vaccinuri, după care totul trece printr-o altă fază de întărire a semnalului și filtrare a influențelor externe – astfel împiedică medicii să-ți detecteze cipul cu scanere, ascunzandu-l literalmente. TL072 este un procesor foarte scump și este utilizat în special în scopuri militare, nu îl puteți obține decat printr-un credit ipotecar sau cam așa ceva.

Comenzile BASS și TREBLE ajustează instrucțiunile pe care le poți auzi în cap, fiecare bărbat este diferit și, în funcție de faptul dacă ești femeie sau bărbat, poate solicita ajustarea frecvenței. Acesta este, de asemenea, un control FreQ de 5 G, care mișcă controlul central pentru un „impact” mai puternic în cazul în care sistemul imunitar este extrem de puternic.

Controlul VOLUM este utilizat pentru puterea generală a cipului, care este uneori sensibilă la frecvența dvs. de vibrații personale, depinde de faptul dacă vă aflați în stadiul de fericire sau generozitate sau tristețe.

OUT introduce toxinele de detoxifiere în corpul dvs. ca subproduse ale funcționării cipurilor.

Veți observa că există și control FOOTSWITCH pe grafic, acesta servește pentru a se ascunde in diferite părți ale corpului în timpul mișcării zilnice, recunoscând punctele de presopunctură pe picior.

S-au gândit la toate, dar nu au contat pe oameni buni din întreaga lume!

SUFICIENT PENTRU SMART!“.

Citeşte şi: Yuval Harari explică de ce lansează oamenii teorii ale conspiraţiei legate de COVID-19. „Mintea umană e leneşă. Nu a evoluat suficient”

Sursa: Romaniatv.net