Dovada supremă de supunere în fața lui Gigi Becali: „Credeți că pot vorbi eu în numele patronului?” - Știrile.eu

sâmbătă 4 februarie 2023 11:50 PM

Dovada supremă de supunere în fața lui Gigi Becali: „Credeți că pot vorbi eu în numele patronului?”Gigi Becali a recunoscut public faptul că el a decis schimbările efectuate de FCSB în a doua repriză a meciului cu Farul Constanța de etapa trecută, pierdut de echipa roș-albastră cu scorul de 2-3. Acum, înaintea partidei cu CFR Cluj de duminică, Leo Strizu, antrenorul principal din acte al vicecampioanei României, a fost întrebat despre felul în care se raportează la aceste declarații ale patronului clubului.

Leo Strizu nu și-a permis să comenteze declarațiile făcute de Gigi Becali

În stilul devenit deja clasic la FCSB, Strizu a spus că nu își poate permite „luxul” de a comenta declarațiile făcute de Gigi Becali. De asemenea, el a lăsat de înțeles că nu are o problemă cu modul în care se lucrează la clubul roș-albastru. În plus, i se pare chiar normal ca patronul să intervină în luarea deciziilor majore de ordin tactic.

„Mergem la Cluj încrezători, am uitat meciul trecut, echipa este bine mobilizată, mergem să luăm trei puncte. Ne interesează doar să câștigăm. De orice meci depind șansele la titlu. Trebuie să facem în așa fel încât să aducem victoria de partea noastră, să rămână puncte mai puține. Din punctul meu de vedere, campionatul se joacă.

Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. meciul cu Farul). Va fi un meci foarte greu, dar mergem să câștigăm. A durat foarte puțin (n.r. șocul), băieții s-au mobilizat și au trecut peste.

(Reporter: Cum pot marca jucătorii dvs. cu CFR?) Foarte simplu, ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales pe jucătorii din atac care au calitate și valoare. Mergem să câștigăm. Ca să câștigăm, trebuie să înscriem. (Reporter: Merge și Omrani la Cluj?) Toată lumea merge. (Reporter: Și Edjouma?) Da. Și Omrani și Edjouma fac deplasarea la Cluj.

(n.r. despre declarația lui Gigi Becali) Credeți că pot să vorbesc eu în numele lui Gigi Becali? Nu cred că pot. Bineînțeles că îl cunosc, este patronul echipei, ar fi culmea să nu-l cunosc. Nu pot să comentez ce spune Gigi Becali. Este patronul echipei, el decide”, a spus Leo Strizu la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, citat de prosport.ro.

Ce spusese patronul FCSB-ului după meciul cu Farul Constanța

Nu m-am supărat așa de tare, pentru că a fost un eveniment. La final, m-am gândit că nu mai sunt ca înainte, cu patimă. Până la urmă, asta e viața lui Gică, fotbalul. S-ar fi mâhnit el, dacă lua bătaie. La el contează numai fotbalul, la mine, nu. Așa a vrut Dumnezeu.

Dacă era chestiune de joc, era o problemă. Golul trei a fost valabil. Plus că am avut multe ocazii, mingea a fost numai la noi. Am făcut greșeli la schimbări. Nu trebuia băgat Omrani. A dat și acel autogol…. a dat în minge… așa fost să fie. Problemă nu e.

Cui să-i reproșez schimbările? Mie să-mi reproșez? (n.r. râde). Păi, îmi reproșez, dacă e”, a declarat Gigi Becali la începutul acestei săptămâni.

Playsport.ro