duminică 3 ianuarie 5:08 PM

       Abonare la google news

Dorin Șerdean, desființat de suporterii lui Dinamo: „Să te duci la pușcărie infractorule! Derbedeule, ce mai cauți aici?”


Dorin Șerdean a fost pur și simplu desființat de fanii lui Dinamo! După ce ar fi încercat să-l trimită gratis pe Ahmed Bani la Voluntari, omul lui Pablo Cortacero n-a fost iertat de suporteri.


Fanii îi cer lui Șerdean să plece de la Dinamo, ba chiar unii dintre ei vor să-l vadă pe acesta la pușcărie, după ce clubul din „Ștefan cel Mare” a ajuns la un pas de faliment.

Dorin Șerdean ar fi avut promis un comision de 55.000 de euro de la Voluntari dacă accepta transferul. Conform surselor Prosport.ro, inițial Voluntari i-a oferit doar 50.000 de euro, dar Șerdean a negociat și a cerut 55.000 de euro ca să accepte. Fanii „au luat foc” după ce au aflat ce a pus la cale conducătorul lui Dinamo.

Dorin Șerdean, pus la zid de fanii lui Dinamo: „Să te duci la pușcărie, infractorule!”

„Pleacă de la Dinamo!”, i-a transmis Marius Niță conducătorului din „Ștefan cel Mare”, pe Facebook.

„Să te duci la pușcărie toată viața, infractorule”, a fost dur Stanciu Sever, completat de Marius Marian: „Cară-te de la Dinamo! Ești un profitor și un om de nimic”.

„Derbedeule, ce mai cauți la Dinamo?”, a fost întrebat Dorin Șerdean de Marius Iliescu, un alt suporter dinamovist.

Pregătiți de Ionel Gane (antrenor principal), Iulian Mihăescu (antrenor secund) si Cătălin Mulțescu (antrenor portari), 19 dinamoviști au fost prezenți la primul antrenament al anului, programat în această dimineață, la ora 11:00, în cantonamentul de la Săftica.

Ahmed Bani n-a mai ajuns la FC Voluntari și s-a prezentat la reunirea lui Dinamo.

Iată, mai jos, lotul prezent la reunire: Mejias Osorio, Mihai Esanu, Aleksander Mitrovic (portari) Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan (fundași) Alexandru Răută, Paul Anton, Ionut Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim (mijlocasi) Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu (atacanți).

Sursa: Prosport.ro