Dorin Șerdean contraatacă la acuzele DDB: „E noapte minții! Nu-i logic că am drept de semnătură?" - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 1:46 PM

Dorin Șerdean contraatacă la acuzele DDB: „E noapte minții! Nu-i logic că am drept de semnătură?”DDB a anunțat azi, într-o postare pe Facebook, că omul spaniolilor, Dorin Șerdean, a dorit să-l cedeze gratis pe fotbalistul Ahmed Bani (18 ani) la FC Voluntari, echipa pregătită mai nou de Bogdan Andone. Conducătorul dinamovist a reacționat la aceste acuzații.

„Transferul urma să aibă loc începând cu data de 28 decembrie 2020. În acordul de transfer este specifiat faptul că jucătorul este cedat GRATIS pe o perioadă NEDETERMINATĂ, urmând ca Dinamo să obțină 20% dintr-un eventual transfer viitor”, se arată în comunicatul fanilor.

Dorin Șerdean susține că jucătorul era nemulțumit că nu prinde minute la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare și acesta ar fi motivul pentru care a încercat să găsească o soluție pentru un împrumut.

Dorin Șerdean contraatacă la acuzele DDB: „E noapte minții! Nu-i logic că am drept de semnătură?”

„Ce să comentez? Ce reacție să am? E noapte minții! Nu-i logic că am drept de semnătură? Să se intereseze la LPF și FRF. Aceste lucruri nu fac bine lui Dinamo. Eu nu am să vorbesc niciodată de rău echipa mea. E prea mult. Ne facem prea mult rău!

Legat de Bani, eu vreau să rămână la noi! A fost o discuție și a spus că e nemulțumit că nu joacă. Am încercat să găsim o soluție, să vedem ce putem face. Dar dragoste cu forța nu se poate.

Discuția e una mai veche, de dinainte de Sărbători. Cred că pe 21 sau 22 decembrie a fost și am încercat s-o amân cât pot de mult ca să găsim o soluție optimă pentru toată lumea. Restul sunt speculații inutile”, a spus Șerdean pentru Gsp.

Dorin Șerdean ar fi avut promis un comision de 55.000 de euro de la Voluntari dacă accepta transferul. Conform surselor Prosport.ro, inițial FC Voluntari i-a oferit doar 50.000 de euro, dar Șerdean a negociat și a cerut 55.000 de euro ca să accepte.

Dinamo va juca primul meci din 2021 miercuri 13 ianuarie, de la ora 19.00, cu Hermannstadt în deplasare. Apoi sâmbătă, 16 ianuarie, ora 20.00, acasă cu Chindia Târgoviște. Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.

Sursa: Prosport.ro