duminică 3 ianuarie 8:50 PM

       Abonare la google news

Dorel Vișan, declarații bizare despre covid-19 și extratereștrii. Ce se va întâmpla cu femeile


Dorel Vișan șochează cu recentele afirmații. Ce părere halucinantă are despre coronavirus și ce părere are despre extratereștii? Credințele sale i-au surprins pe mulți care nu-i cunoșteau credințele.


Dorel Vișan, declarații halucinante despre COVID-19 și extratereștrii

Celebrul actor a adus în prim-plan românilor câteva dintre credințele sale care sunt departe de realitatea multora. În vârstă de 83 de ani, Dorel Vișan a făcut o serie de declarații halucinante în cadrul unui interviu video publicat pe site-ul cluj24.ro.

Artistul este adeptul uneia din teoriile conspiraționiste care susțin că virusulSRAS-CoV-2 a fost creat în laborator de către cercetători. Mai mult decât atât, bărbatul a părăsit aria crizei sanitare și s-a dus către extratereștrii, care vor reveni pe Pământ, susține acesta. Actorul afirmă neclintit că știe că femeile urmează să devină sterile în următorul deceniu.

Dorel Vișan dezvăluie că nimeni nu lucrează la cauză, efect, iar orice lucru și orice fenomen are o cauză care dacă este distrusă, efectul se distruge de la sine. Pe acestea se bazează credința artistului cum că virusul ar fi fost făcut de mâna omului. „Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe”.

” Au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele”

De asemenea, mai detaliază și că după vaccinare oala va continua să evolueze: „pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta”

„La extratereştri. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!”
Dorel Vișan (Sursa: cluj24.ro)

Sursa: Playtech.ro