Donald Trump, mesaj bizar de Anul Nou. Ce a putut dezvălui despre covid-19 înainte de miezul nopții - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 1:06 PM

Donald Trump, mesaj bizar de Anul Nou. Ce a putut dezvălui despre covid-19 înainte de miezul nopțiiCe mesaj le-a transmis Donald Trump celor care l-au susținut în primul său mandat? Ce a putut să dezvăluie fostul președinte al Statelor Unite ale Americii despre COVID-19 înainte de miezul nopții?

Ce a dezvăluit Donald Trump despre COVID-19 înainte de Anul Nou?

Donald Trump vine aduce un nou val de controverse! În mesajul de Anul Nou, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a reușt să dezvolte rapud un vaccin anti-coronavirus. Acesta a transmis în cursul zilei de joi un mesaj video de final de an, după ce s-a întors din vacanță, în care sublinia activitatea administrației sale de a dezvolta rapid un antidot împotriva COVID-19 și de a reconstitui economia.

SUA a încheiat anul 2020 cu aproape 20 de milioane de infectări de coronavirus și peste 345.000 de decese de COVID-19. Fostul șef a Casei Albe a numit un „miracol medical cu adevărat fără precedent” și a spus că acesta va fi disponibil pentru fiecare american încă de la începutul acestui an. „Trebuie să ne amintim pentru ceea ce s-a făcut”, a spus Trump în mesajul de aproape cinci minute.

„Trebuie să fim ţinuţi minte pentru ce a fost făcut”

Donal Trump a vorbit și despre realizările din timpul mandatului său pe care le-a numit „victorii istorice”, timp în care Joe Biden și-a exprima încrederea că America va învinge criza sanitară. Într-un mesaj video publicat pe Twitter, Trump a spus: „Trebuie să fim ţinuţi minte pentru ce a fost făcut”. „În faţa celor mai mari provocări de anul acesta, americanii au arătat un curaj incredibil, putere, tenacitate şi împreună am obţinut victorii cu adevărat istorice”, şi-a început preşedintele discursul.

Actualul președinte al Statelor Unite a adus un omagiu lucrătorilor sanitari și a încurajat oamenii să se vaccineze. „Sunt absolut sigur, de-a dreptul încrezător că vom reveni şi vom reveni chiar mai puternici decât înainte”, a spus el în scurta apariţie alături de soţia lui, Jill Biden, la „Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest 2021”, transmis de ABC.

Drama electorală continuă în SUA

Hawley a mai afirmat: „Nu pot vota pentru certificarea rezultatului fără să subliniez efortul fără precedent al mega corporațiilor, inclusiv Facebook și Twitter, de a interveni în aceste alegeri, în sprijinul lui Joe Biden. Congresul ar trebui cel puțin să investigheze acuzațiile de fraudă electorală și să adopte măsuri pentru a asigura integritatea alegerilor noastre. Dar Congresul nu a reușit până acum să acționeze.”

Senatorul republican a precizat că „după alegerile din 2004 și 2016, democrații din Congres au obiectat în timpul certificării voturilor electorale pentru a-și prezenta îngrijorările cu privire la integritatea alegerilor. Atunci când au făcut-o, au fost lăudați de conducerea democraților și de mass-media. Și au avut dreptul să facă acest lucru. Dar acum acei dintre noi preocupați de integritatea acestor alegeri sunt îndreptățiți să facă la fel.”

Sursa: Playtech.ro