Doliu în showbiz. A murit acum 2 luni, dar soția lui a anunțat decesul abia de Revelion - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 8:18 PM

Doliu în showbiz. A murit acum 2 luni, dar soția lui a anunțat decesul abia de RevelionVeste tristă la final de an: este doliu în showbiz, după ce un cântăreţ celebru s-a stins din viaţă la doar 49 de ani. Deşi a murit acum 2 luni, soția lui a anunțat decesul abia de Revelion.

Doliu în muzică. Un cunoscut rapper a murit

Este doliu în showbiz, după ce un cunoscut rapper s-a stins din viaţă. Este vorba despre MF Doom care a murit acum 2 luni, dar soția lui a anunțat decesul abia de Revelion. Bărbatul s-a stins fulgerător pe 31 octombrie 2020, la 49 de ani. Jasmine nu a dorit să facă public motivul pentru care acesta a pierdut lupta cu viaţa, însă a postat, pe Instagram, un mesaj emoţionant în ultima zi a anului pentru a-i informa pe fanii cântăreţului despre tragedie.

Apoi, impresarii artistului născut în Londra au confirmat decesul, scriu cei de la BBC.com.

“Celui mai bun soț, tată, profesor, student, partener de afaceri, iubit și prieten pe care l-aș fi putut cere vreodată. Îţi mulţumesc pentru toate momentele frumoase. Pentru tot ce ne-ai învăţat şi pentru copiii pe care mi i-ai oferit Îţi mulţumesc pentru că m-ai învăţat să iert, să ofer şi să nu judec.

Lumea mea nu va mai fi niciodată la fel fără tine. Îmi doresc să fii bine acolo unde eşti acum”, a transmis soția lui MF Doom.

După aflarea tristei veşti, mulţi artişti au dorit să îi aducă un omagiu rapper-ului, scriind mesaje în care îşi prezintă condoleanţele şi părerile de rău.

MF Doom, artistul cu faţa acoperită

Pe numele său real Daniel Dumile, cântăreţul s-a născut la Londra, însă a copilărit în New York. MF Doom şi-a început cariera încă din adolescenţă, când a făcut parte din grupul de hip-hop KMD. În 1997, a apărut, pentru prima oară, cu faţa acoperită cu o mască a personajului Doctor Doom creat de Marvel pe scenele din Manhattan.

Succesul înregistrat a fost unul incredibil, urmând şase albume, dar şi zeci de colaborări cu artişti de seamă ai lumii, printre care Gorillaz, Kanye West sau RZA.

Sursa: Playtech.ro