Dinamo, înaintea unui meci pentru istorie! Câte bilete s-au vândut, va fi sistem VAR, ce echipă pregătește Burcă! Analizăm tot alături de voi, ”câinilor”, la Playsport LIVE! - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 9:47 AM

Dinamo, înaintea unui meci pentru istorie! Câte bilete s-au vândut, va fi sistem VAR, ce echipă pregătește Burcă! Analizăm tot alături de voi, ”câinilor”, la Playsport LIVE!Dinamo este în fața unui dintre cele mai importante partide din istoria clubului! Echipa finanțată de mai bine de doi ani de suporteri este la doar două meciuri de revenirea în prima ligă.

Partida tur a barajului pentru menținere / promovare în Superliga Dinamo – FC Argeș, programată luni, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”, se anunță una de totul sau nimic.

Astăzi, la Playsport LIVE, moderatorul Sorin Chiriac, alături de realizatorul emisiunii ”Dinamo 7/9”, Cătălin Alexandru, și de voi, fanii înfocați ai lui Dinamo, vor diseca meciul tur. Câte bilete s-au vândut și ce asistență e așteptată pe ”Arena Națională”, cum va fi cu sistemul VAR, ce echipă pregătește antrenorul Ovidiu Burcă, plus informații în premieră în legătură cu Planul de Reorganizare modificat. Ne vedem diseară, de la 18:00, în DIRECT, la Playsport LIVE!!

Va fi VAR la Dinamo – FC Argeș

Una dintre veștile importante înaintea barajului de totul sau nimic, contra celor de la FC Argeș, este faptul că cele două partide vor avea parte de sistemul VAR. Informația fost prezentată în exclusivitate aseară, în emisiunea ”Dinamo 7/9”, chiar de către Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo.

Aceasta fiind prima partidă, pentru „câini”, în care se utilizează această tehnologie. Totodată, a spus că meciul nu se va putea juca pe stadionul „Arcul de Triumf” deoarece arena nu permite amplasarea camerelor pentru sistemul VAR.

Cred că ne îndreptăm către 10.000 de bilete vândute, dar nu cred că am atins încă acest număr. Lucrurile arată mult mai bine. Ne așteptăm la un număr considerabil de fani în tribune.

Am ales Arena Națională pentru că a fost cam singura opțiune. La meciurile de baraj vom avea sistemul VAR, chiar urmeaza ca prima echipă să primească un instructaj cu privire la modul în care funcționează sistemul VAR. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj.

La baraj, nu mai sunt valabile regulile de la Liga 2. Jucăm după regulile de la Liga 1, în privința utilizării jucătorilor tineri. Arcul de Triumf este un stadion care a avut ca principală destinație rugby-ul, motiv pentru care platformele destinate camerelor TV sunt amplasate diferit. Nu există o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf”, a declarat Vlad Iacob, în cadrul emisiunii Dinamo 7/9.

Analizăm alături de voi Dinamo – FC Argeș!

Jurnalistul Sorin Chiriac, împreună cu invitatul său, realizatorul emisiunii ”Dinamo 7/9”, Cătălin Alexandru, și de voi, fanii înfocați ai lui Dinamo, vor diseca meciul tur dintre Dinamo  și FC Argeș. Câte bilete s-au vândut și ce asistență e așteptată pe ”Arena Națională”, cum va fi cu sistemul VAR, ce echipă pregătește antrenorul Ovidiu Burcă, plus informații în premieră în legătură cu Planul de Reorganizare modificat. Ne vedem diseară, de la 18:00, în DIRECT, la Playsport LIVE!!

Playsport LIVE este o emisiune online, programată în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl. 

Playsport.ro