miercuri 25 ianuarie 1:03 PM

       Abonare la google news

Dinamo, doar egal cu CSO Plopeni. „Câinii”, fără victorie în primele două meciuri amicale din 2023


Dinamo a încheiat la egalitate, 1-1, al doilea meci de pregătire al iernii. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au egalat pe final în partida disputată la CNF Buftea. Astfel, după două amicale în 2023, bucureștenii au înregistrat o înfrângere și o remiză.


Dinamo, doar egal în al doilea amical al iernii

Dinamo a reușit doar o remiză în al doilea amical al iernii. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au egalat pe final în partida disputată cu CSO Plopeni, formație din eșalonul terț al fotbalului românesc.

Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 7, după o gafă a lui Oncescu, goalkeeper-ul dinamoviștilor. Pe final de meci, Denis Șerban a egalat printr-o lovitură de cap în urma unui corner, în minutul 90+1.

Bucureștenii au disputat al doilea meci de pregătire al iernii, după cel de sâmbătă, cu CS Păulești. Până în acest moment, divizionara secundă nu a cunoscut gustul victoriei în amicale.

Mai mult, un lucru îngrijorător este că, deși își creează ocazii, alb-roșiii nu marchează. Ca și la meciul cu Păulești, „câinii” au lovit bara porții adverse. În plus, Ahmed Bani a părăsit gazonul accidentat.

Mi-a trosnit osul. Nu mai pot să calc!”, ar fi transmis tânărul jucător.

Meciul de la Buftea a fost al doilea între cele două formații, în doar câteva luni, după victoria „câinilor” din vară. Atunci, partida cu prahovenii a reprezentat debutul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo.

Formula utilizată de bcuureșteni din primul minut a fost următoarea:

  • Oncescu – Demici, Giafer, Bena, Amzăr – N. Roșu, I. Roșu, Bobea, Ghezali, Bani – Pop.

În a doua repriză s-au schimbat garniturile. Pentru „câini” urmează o nouă partidă de pregătire programată sâmbătă, cu Progresul Spartac. Meciul va avea loc pe sinteticul de pe Intrarea Vrabiei.

Marian Iuhasz se retrage de la Dinamo

Marin Iuhasz, patronul firmei Delta Glass, suporterul lui Dinamo care a contribuit cu sume importante în ultimii ani, le-a transmis, zilele trecute, administratorului judiciar și judecătorului sindic că își retrage mandatul dintr-o poziție cheie, cea de membru în Comitetul Creditorilor SC Dinamo 1948 SA.

Este o pierdere importantă pentru RTZ, mai ales că poziția lui Marin Iuhasz era foarte importantă în Comitetul Creditorilor. Acolo se iau decizii importante în insolvență.

Pe lângă afacerist, din comitet mai fac parte: Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”, care este și președinte, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice, Parc Hotels SA și Centrul Medical Unirea. 

Alături de Adunarea Generală a Creditorilor, Comitetul Creditorilor votează deciziile importante care se iau în procesul de insolvență și, în caz de solicitare, colaborează cu judecătorul sindic.

În acest moment, în jocul strategiilor, poziția lui Marin Iuhasz era foarte importantă, asta deoarece în Comitetul Creditorilor deciziile se votează cu majoritate, iar surse Playsport.ro spun că Parc Hotel SA, respectiv Centrul Medical Unirea s-ar afla în sfera de influență a lui Nicolae Badea.

Playsport.ro