vineri 1 ianuarie 8:12 PM

       Abonare la google news

Diana Şoşoacă (interviu exclusiv): „România fierbe rău de tot, sper să nu se ajungă la vaccinare obligatorie”


Diana Şoşoacă (interviu exclusiv) acordat Romania Tv.  ”Totuși sunt un senator,  sunt un om al statului român,  sunt un senator care trebuie sa aibă grija de sănătatea poporului român și sper să nu ajungem la vaccinarea obligatorie pentru că atunci poporul trebuie sa iasă în stradă. Nu știu dacă politicienii simt, dar România fierbe rău de tot. Eu cred că ar trebuie să aibă mult mai multă grijă ce hotărăsc pentru ca noi suntem acolo și avem o susținere”, a povestit aceasta.


Diana Şoşoacă (interviu exclusiv): „M-am tratat de covid cu medicamente naturiste”

”Eu am avut covid înainte să se nască, probabil că de aia nu iau că sunt imunizată. Tot la Balș m-am tratat și nu m-au tratat cum trebui. Noroc cu Paul Morar, marele nostru medic de medicină verde care mi-a prescris medicamente naturiste. Acum 20 de ani m-am vaccinat antigripal după câteva zile am făcut o gripă cumplită. O lună de zile am crezut ca mor, 40 grade- 40,5 grade.

”Nu există că această mască te apară de COVID, ei spun că  te apăra de acele picături când vorbești. Este o chestiune de normalitate, problema este că eu am peste 20 de cercetări științifice în care se arată ineficacitatea măstii și efectele adverse provocate de aceasta. Sunt măsuri politice și nu măsuri sanitare.

Interviu de senzație cu senatoarea AUR, Diana Șoșoacă. Ce mesaj transmite actualului Guvern al României

Senatoarea Diana Şoşoacă (AUR) va trebui să poarte masca de protecţie în incinta Parlamentului, cel puţin până în momentul în care va obţine un aviz de la medicul de Medicina Muncii din cadrul Senatului care să ateste că diagnosticul pus de medicul de familie se încadrează între excepţiile prevăzute de lege. Şoşoacă a participat, luni, la şedinţa Senatului fără a purta mască de protecţie, însă la şedinţa Comisiei de validare i s-a cerut să poarte masca şi s-a conformat.

 

Sursa: Romaniatv.net