Diana Șoșoacă, așa cum nu ați văzut-o: Și-a cerut soțul în căsătorie! - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 8:09 AM

Diana Șoșoacă, așa cum nu ați văzut-o: Și-a cerut soțul în căsătorie!Diana Șoșoacă, senatoarea AUR și, poate, cea mai puternică voce a partidului, e drept, mult controversată, a făcut dezvăluiri despre viața de familie, dincolo de baricadele politice în care se avântă de regulă. Nu a ocolit, însă, politica în care tocmai a intrat adânc. Măsurile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus este un subiect ”drag” senatoarei anti-mască de protecție.

Avocata a povestit momentul întâlnirii cu cel care-i devenea iubit iar la patru luni distanță, soț. Ea l-a cerut! ”Ne-am căsătorit în patru luni și ceva. Ne-am văzut într-o întâlnire la un ziarist, aveam un debate pe idei legislative și a fost atacat mișelește și i-am luat apărarea. El mi-a luat mie apărarea si-așa ne-am cunoscut. La început doar am stat să discutăm chestiuni filosofice, de istorie și ușor-ușor, uite așa a fost”, a povestit Diana Șoșoacă, la România TV.

VEZI AICI INTERVIUL

Diana Șoșoacă, așa cum nu ați văzut-o: Și-a cerut soțul în căsătorie!

Soțul Dianei Șoșoacă și-a dat demisia pentru a sta alături de aceasta atât la proteste, cât și în viața de zi cu zi. Decizia acestuia a ținut cont și de faptul că avocata a primit de-a lungul timpului mai multe amenințări. ”El a trebuit să își dea demisia de unde lucra ca să stea cu mine non-stop evident. Nu e vorba de timp și el și-a dat seama că sunt niște probleme grave, si trebuie sa studieze cu mine la drept. El este chimist ca și profesie”, a explicat parlamentarul AUR. (CITEȘTE ȘI: DIANA ȘOȘOACĂ A CERUT DEMITEREA DE URGENȚĂ A LUI ARAFAT! CE A PUTUT SĂ SPUNĂ SENATOAREA AUR DESPRE ȘEFUL DSU)

Diana Șoșoacă este de origine din Macedonia, mai exact din Skopje, iar numele întreg este Diana Iovanovici Șoșoacă. ”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopje. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopje. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi. Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează”, a declarat aceasta într-un interviu acordat recent jurnalistului Ion Cristoiu.

Sursa: Cancan.ro