duminică 3 ianuarie 4:31 PM

       Abonare la google news

Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa lui George Soroș. Cu ce îl amenință: ”Nu te înghit”


Diana Șoșoacă, din nou în vizorul public! Senatoarea AUR vine de această dată cu critici dure la adresa lui George Soroș. Ce spune despre cunoscutul miliardar american de origine maghiară și cu ce îl amenință?


Diana Șoșoacă, critici dure și amenințări la adresa lui George Soroș

Senatoarea AUR își întoarce privirea aspră și judecata extrem de dură asupra lui George Soroș, cel pe care îl consideră vinovat indirect de atacurile mediatice la adresa sa. Diana Șoșoacă îl avertizează pe miliardarul american de origine maghiară că urmează să aibă „o luptă grea cu ea”. „Uitați-vă cum te atacă presa, câți pot să reziste la atacurile pe care le-am avut eu? Pentru că sunt fără precedent, fără precedent.

Ca să aflu acum că inclusiv domnul Soroș este în spatele unor acțiuni. Îmi pare rău, domnule Soroș, dar cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit. Campaniile inițiate împotriva mea au foarte mult în spate pe domnul Soroș”, a spus avocata, pentru România Tv. Senatoarea formațiunii AUR e deja cunoscută românilor din cauza discursului său și a felului vocal de a fi.

  • George Soroș s-a născut la Budapestea ca György Soros în familia scriitorului evreu Tivadat Soroș. Tatăl său, entuziast al limbii esperanto, a ales să-și schimbe numele de familie din Schwartz în Soros – care înseamnă în esperanto „se va înălța”.

„Eu nu sunt o antivaccinistă”

„Eu nu sunt o antivaccinistă, nu știu cine spune așa ceva. Copiii mei sunt vaccinați cu toate acele vaccinuri care sunt recomandate. Nu obligatorii, nimic nu este obligatoriu. La televizor se spune despre o campanie de informare, dumneavoastră ați văzut vreo campanie de informare, că eu nu am văzut-o, sincer? Legea 46 pe 2003 îți spune așa: îți trebuie consimțământul informat. Ce înseamnă consimțământul informat? Tu trebuie să-mi prezinți așa: din ce e făcut vaccinul, cine l-a produs, pentru ce boli, la gripe pentru ce tulpini- pentru că, uitați-vă, și Covid-ul, din ce spun specialiștii, s-a schimbat și se pliază pe fiecare persoană în parte. Și atunci, dacă faci un vaccin general valabil cum poți tu să-l faci pentru fiecare persoană în parte? Nici vaccinul antigripal nu produce efecte pozitive la toată lumea, unii se îmbolnăvesc și mai grav după ce-și fac vaccinul antigripal”
Diana Iovanovici Șoșoacă

Sursa: Playtech.ro