Diana Șoșoacă a dat partidele de gol. Schema lor de îmbogățire, cu ajutorul senatorilor și deputaților - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 11:01 AM

Diana Șoșoacă a dat partidele de gol. Schema lor de îmbogățire, cu ajutorul senatorilor și deputațilorDiana Șoșoacă vine cu afirmații surprinzătoare despre partidele de gol. Care a fost schema formațiunilor de îmbogățire? Totul s-a întâmplat cu ajutorul senatorilor și a deputaților.

Diana Șoșoacă, afirmații efervescente despre partidele din România

Diana Șoșoacă vine cu noi afirmații surprinzătoare. Aceasta susține că partidele încearcă să se îmbogățească pe seama senatorilor și deputaților cu ajutorul banilor din salariile acestora. Senatoarea formațiunii AUR s-a remarcat de-a lungul timpului prin discursurile sale aprinse împotriva restricțiilor impuse de către oficiali în vederea combaterii epidemiei de COVID-19.

Aceasta a lansat de curând un nou atac la adresa principalelor formațiuni din România care le cer senatorilor și deputaților să cotizeze lunar, cu toate că beneficiează de sume care să le permită traiul, relatează Aktual24.ro, citat de epochtimes-românia.com.Sursa citată arată că Șoșoacă nu a nominalizat și partidul din care face parte, tocmai din această cauză implicit este vizată și această formațiune.

Toate declarațiile tulburătoare ale senatoarei au fost făcute în cadrul unui live de pe Facebook. “Am să vă spun cum încearcă partidele să se îmbogăţească pe seama senatorilor şi deputaţilor, cerându-le bani din salarii, în condiţiile în care un partid primeşte, pe lună, pentru un parlamentar 15.000 de euro de la statul român, iar pentru o femeie, 30.000 de euro. Partidele au din ce să trăiască, aşa că nu mai cereţi bani senatorilor şi deputaţilor. Da? Nu aveţi de ce. Vi se plăteşte de către statul român destul”, a susținut aceasta.

„N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut”

“Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. […] Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele”
Diana Șoșoacă

Alte declarații controversate ale senatoarei

„Români! Este momentul recuperării României! Este momentul eliberării de sub dominația bolșevico-stalinistă a lui Iohannis, Orban și a lui Arafat. Români! Este momentul nostru! Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva? I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”
Diana Șoșoacă

Sursa: Playtech.ro