luni 23 ianuarie 8:14 PM

       Abonare la google news

Dialog amuzant între Liviu Vârciu și partenera sa, Anda Călin, într-un mall: „Auzi, ia-ți unul mai tânăr decât mine. Am plecat!”


Au ieșit în oraș, la cumpărături, iar dialogul ilar între ei a fost încărcat pe rețelele de socializare! Iată mai jos, în articol, ce reacție amuzantă a avut Liviu Vârciu când partenera sa, Anda Călin, i-a spus că a îmbătrânit.


Liviu Vârciu și Anda Călin au ieșit la cumpărături, într-un centru comercial din Constanța. Pe rețelele de socializare, prezentatorul TV a încărcat un videoclip în care apare alături de partenera sa, în timp ce poartă un dialog care stârnește amuzament! Omul de televiziune s-a arătat „revoltat” de faptul că partenera sa de viață i-a spus că a îmbătrânit.

Dialogul între cei doi s-a purtat într-un mall din Constanța.

Liviu Vârciu: Am o discuție cu doamna mea. Spune că sunt bătrân. Păi geaca este pentru vârsta mea?
Anda Călin: Da, da. Te face mai tânăr.
Liviu Vârciu: Sunt tânăr. Ce crezi?! Auzi, ia-ți unul mai tânăr decât mine. Am plecat!

Vezi și CARMINA VÂRCIU, CONFESIUNI DESPRE RELAȚIA PE CARE O ARE CU ANDA CĂLIN, PARTENERA DE VIAȚA A TĂTĂLUI SĂU. CUM SE ÎNȚELEG CELE DOUĂ

Anda Călin: ”Cea mai mare cumpănă a fost când ne-am despărțit”

Liviu Vârciu şi Anda Călin formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. De-a lungul timpului, însă, au existat și obstacole în relația lor. În cadrul unui interviu, Anda Călin a mărturisit care a fost cea mai dificilă perioadă prin care a trecut.

”Cea mai mare cumpănă a noastră a fost când ne-am despărțit! Și eu zic că a fost o cumpănă binevenită în relația noastră, pentru că ne-a echilibrat mai mult că și familie, ne-a făcut să înțelegem mai multe lucruri, ne-a făcut să ne dăm seama că ne certăm din lucruri care nu contau și pe care nu le comunicăm cum ar fi trebuit într-o relație și ne-a ajutat să fim închegați, să spun așa!”, a spus Anda Călin pentru Ciao.ro.

Citește și LIVIU VÂRCIU, FOLOSIT ÎNTR-O ESCROCHERIE DE ZILE MARI. CINE S-A FOLOSIT DE EL, PENTRU A OBȚINE BANI: „BĂ, SUNTEȚI NEBUNI?”

Sursă foto: capturi Instastory

Cancan.ro