Dezvăluiri neștiute despre Mihai Călin. Vedeta a decis să spună tot adevărul - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 11:52 AM

Dezvăluiri neștiute despre Mihai Călin. Vedeta a decis să spună tot adevărulAu fost făcute dezvăluiri neștiute de către Mihai Călin. Vedeta a decis să spună tot adevărul. Personajul principal masculin din serialul Adela, de la Antena 1, a vorbit despre căsnicie în pandemie și despre fricile lui cele mai mari.

Mihai Călin a spus adevărul despre Hollywood. Ce și-ar fi dorit, de fapt

Mihai Călin, personaj principal în serialul Adela, s-a pus pe făcut destăinuiri. Actorul a luat în discuție căsnicia lui în timpul pandemiei de coronavirus, a vorbit despre cele mai mari temeri ale lui, dar a pomenit câte ceva și despre Hollywood.

Ca orice căsnicie, nu e lină şi liniştită. Nu cred că există căsnicii perfecte. În cuplu, cei doi se transformă unul pe celălalt. Totul e să existe sinceritate şi comunicare de la început, să nu se ascundă lucrurile sub preş, nici măcar nemulţumirile. Noi asta încercăm să facem zilnic – să stăm cât mai mult împreună, să vorbim despre orice. În cuplu, sunt tot felul de convulsii, reacţii diferite, stimuli externi şi frustrări profesionale poate.

Căsnicia este plină cu de toate

În căsnicie, e şi fericire, şi suferinţă, şi scandal, şi linişte. Au fost anumite zile când am fost mai apropiaţi şi alte zile când simţeam nevoia să ieşim separat, o spun cu toată sinceritatea. E firesc ca în cuplu să existe puţină libertate, nu numai acum, în pandemie. Fericire, linişte à la long nu înseamnă să stai tot timpul împreună”, a declarat Mihai Călin, potrivit okmagazine.ro.

De asemenea, Mihai Călin a dezvăluit de ce se teme cel mai tare pe lumea asta. ”Războiul. Războiul şi boala. Cred că pacea şi sănătatea sunt nepreţuite”, a declarat Mihai Călin.

Mihai Călin și-ar dori mai multe colaborări

Actorul a pomenit și despre Hollywood, unde nu și-a propus să ajungă. ”Nu, nu mi-am propus niciodată să ajung la Hollywood. Da, voiam să fi făcut mai multe filme, dar aici, în România. Da, voiam să fi avut mai multe colaborări cu cei care au venit să filmeze la noi. Dar Hollywood-ul n-a fost un vis de-al meu”, a mai declarat Mihai Călin. Celebrul actor a mai spus cum își petrece timpul îân epidemia de coronavirus.

Eu sunt foarte fericit că am descoperit nişte filme, un serial pe care l-am văzut împreună cu soţia şi băiatul. Eu m-am simţit fericit, în pandemie, că am avut asemenea momente cu ei. Nu m-aş fi simţit fericit să fi fost în altă parte, nici dacă m-ar fi invitat Iohannis la cină la Cotroceni. Eram cu ei, îmi ajungea”, a precizat Mihai Călin.

Sursa: Playtech.ro