Dezvăluiri halucinante despre Dan Alexa! Tehnicianul este acuzat că ar avea legături cu lumea interlopă: „Mă avea pe listă!” - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 9:02 AM

Dezvăluiri halucinante despre Dan Alexa! Tehnicianul este acuzat că ar avea legături cu lumea interlopă: „Mă avea pe listă!”Iulian Mamele, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu sau Concordia Chiajna, a vorbit în termeni duri la adresa lui Dan Alexa, actual antrenor la ASU Poli Timișoara, despre care spune că ar avea legături cu lumea interlopă.

Cei doi au lucrat împreună la Concordia Chiajna, în perioada 2016 – 2017, pe când Dan Alexa era antrenorul formației ilfovene.

Iulian Mamele s-a retras din cariera de fotbalist, în 2017, de la Concordia Chiajna.

Dezvăluiri halucinante despre Dan Alexa

Iulian Mamele a povestit despre un incident pe care l-a avut cu Dan Alexa, în perioada în care primul evolua la Pandurii Târgu Jiu, iar cel din urmă pentru Rapid București. Acesta susține că actualul antrenor de la ASU Poli Timișoara ar avea legături cu lumea interlopă.

„Dan Alexa, de câte ori mă întâlneam cu el, pe la restaurante, meciuri, mă întreba: «Mai ești, mă, smardoi?». Am tot încercat să-mi dau seama de ce îmi spune asta. Și mi-am adus aminte că la Pandurii i-am bătut într-un meci, 2-0 acasă, nici nu au mișcat, el era la Rapid. În timpul jocului m-am ciondănit puțin cu Pancu. Și s-a băgat Alexa în discuție, căruia i-am spus că, dacă e așa smardoi, vorbim după meci. După, un coleg de-ai lui de la Rapid mi-a spus că a intrat nervos în vestiar și a zis așa: «Mamele mi-a dat interval!».

«Sunt smardoi, am fost și o să rămân, am crescut în Ferentari». Îți dai seama, când a ajuns la Chiajna, mă avea pe listă încă de la negocieri. Mi-aș fi dorit să vină și să-mi spună de unde are toate lucrurile astea împotriva mea, să mă lase să-i demonstrez, să-i arăt ce fel de om sunt. Nu! El s-a crezut intelop. Are câteva relații cu lumea interlopă și așa se vede. Și cu asta vreau să închei subiectul”, a declarat Iulian Mamele, pentru playsport.ro.

Sursa: Prosport.ro