vineri 1 ianuarie 7:19 PM

       Abonare la google news

Dezvăluire surprinzătoare: „Nu m-a chemat niciodată Anamaria Prodan!” Ce nume are, de fapt, impresara în buletin


Anamaria Prodan (48 de ani) a făcut o dezvăluire surprinzătoare la o emisiune TV, spunând că are o altă identitatea decât cea cunoscută de toată lumea! Confuzia s-a creat după ce numele mamei sale i-a fost atașat fără să fie, însă, în niciun moment cel din acte.


Anamaria este cunoscută ca „Prodan”, după numele mamei sale – regretata cântăreață Ionela Prodan, dar agentul de jucători spune că acest nume nu s-a regăsit niciodată în buletinul ei. În schimb, ea a avut trei nume în cartea de identitate până la vârsta de 48 de ani:

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată„, a spus Anamaria la Kanal D.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri neașteptate la o emisiune TV. Cât de puternică este căsnicia cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria a oferit și amănunte picante despre căsătoria cu Laurențiu Reghecampf! Impresara a dezvăluit că revederea cu Laurenţiu Reghecampf a dus la despărţirea antrenorului român de fosta soţie, Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer: „Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat.

L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea lui Denise Rifai. Cunoscuta impresară a explicat cât de puternică este căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf: „Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine! Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, a mai declarat Anamaria Prodan, despre care se zvonește că ar putea deveni investitor la Dinamo.

Sursa: Prosport.ro