sâmbătă 2 ianuarie 5:13 PM

       Abonare la google news

Detaliul trist observat de fani la Revelionul Andreei Bălan. ”N-am putut să ascund nimic”


Mulți români nu s-au încumetat să plece undeva, din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de autoritățile române care dau amenzi pe bandă rulantă. Printre cei care au făcut revelionul acasă se numără și vedetele din România. Detaliul trist observat de fani la Revelionul Andreei Bălan, sărbătorit de ea – ca și de mulți români – la domiciliu, i-a lăsat cu o mare întrebare.


Detaliul trist observat de fani la Revelionul Andreei Bălan

Cântăreața a publicat mai multe imagini pe conturile ei de socializare, în noaptea dintre ani. Din păcate, fanii au observat un detaliu foarte trist în aceste imagini. Andreea Bălan a sărbatorit Revelionul 2021 fără iubitul ei, Tiberiu Argint, cu care și-a petrecut anterior Crăciunul.

În noaptea dintre ani, Andreea Bălan a publicat imagini alături de invitați săi. Aceasta a sărbătorit alături de fiicele sale, Ella și Clara, alături de Andreea Antonescu și alte prietene mai puțin celebre. Din imagini a lipsit chiar iubitul ei, Tiberiu Argint, cu care a petrecut Crăciunul.

Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint?

Lipsa iubitului din pozele de Revelion i-a dus pe fani cu gândul la o singură întrebare. Și anume: Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint? Cert este că vedeta nu a avut pe niciun cont de socializare nici macar o poză cu iubitul ei, la trecerea dintre ani. Dar nici în ziua următoare.

De Crăciun, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut împreună. Aceasta a fost dusă de iubit la el acasă, unde a petrecut în sânul familiei acestuia. Alături de ea au fost și fiicele ei, Ella și Clara, care au fost răsfățate de sora lui Tiberiu Argint.

Andreea Bălan a trecut peste divorț

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan într-un interviu pentru ”Acces Direct”.

Sursa: Playtech.ro