Detaliul bizar observat de fani la Andreea Bănică. Vedeta s-a enervat grav: ”L-ai descoperit și tu acum” - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 9:24 AM

Detaliul bizar observat de fani la Andreea Bănică. Vedeta s-a enervat grav: ”L-ai descoperit și tu acum”Un detaliu bizar a fost observat de fani la Andreea Bănică. Vedeta a fost mai sinceră ca niciodată și și-a deschis din nou sufletul în fața fanilor, mărturisindu-le acestora că se confruntă cu o problemă de sănătate.

Andreea Bănică, scandal cu un fan pe Instagram. Acesta a acuzat-o că și-a operat nasul

Detaliul bizar observat de fani la Andreea Bănică i-a pus pe jar pe aceștia. Andreea Bănică are tot ce își dorește, o familie minunată, cu un soț iubitor, pe nume Lucian Mitrea, și cei doi copii ai lor: Sofia și micuțul Noah. În plus, îndrăgita interpretă se bucură de o carieră de succes în lumea muzicii, având admiratori în toată țara.

Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, printre fanii Andreei Bănică de pe rețelele de socializare s-au mai strecurat și câțiva hateri, gata să o atace când îi este lumea mai fragă.

Acuzațiile nefondate ale fanului

Din fericire, cântăreața a demonstrat de fiecare dată că știe cum să-i pună la punct. Astfel s-a întâmplat de curând, când un prieten virtual i-a cerut Andreei Bănică, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe contul ei de Instagram, să-i arate o imagine cu ea din profil, bănuind că soția lui Lucian Mitrea a intervenit chirurgical la nivelul nasului și al buzelor.

O poză din profil înainte și după. Se vede de la o poștă că ți-ai făcut ceva la nas și la buze”, i-a spus internautul Andreei Bănică.

Andrea Bănică se jură că nu are nicio operație

Cântăreața nu a stat pe gânduri și i-a explicat tipului, filmându-se, că nu și-a făcut nicio operație estetică până în prezent. Aceasta i-a mai explicat că schimbarea se datorează unui filtru de pe Instagram.

Astfel, Andreea Bănică a găsit motivul cu această ocazie să dezvăluie că are și o deviație de sept, problemă din cauza căreia nu poate respira bine cu nara stângă.

De ce boală suferă Andreea Bănică

Nu am nicio operație la nas. Am o deviație de sept, nu respir bine cu nara stângă. Și acum, privește buzele mele! Ups! Este un filtru foarte tare. L-ai descoperit și tu acum”, a transmis Andreea Bănică pe rețeaua de socializare.

În continuare, Andreea Bănică a dezvăluit că în cazul în care și-ar fi făcut o intervenție de acest tip ar fi recunoscut și nu s-ar fi pitit, întrucât pentru ea simbolizează un ”act de curaj” o asemenea intervenție.

Andrea Bănică a promis că îl ia cu ea pe admirator când o fi să se opereze

Aș fi spus în gura mare!!! Pentru mine este un act de curaj. Și ce crezi? Ar trebui să mă operez, dar… prea îmi porți de grijă, zău! Dacă vrei, când fac pasul ăsta, te iau cu mine!”, a continuat Andreea Bănică.

Sursa: Playtech.ro