Destăinuirea unei femei anonime care a devenit virală despre relație - Știrile.eu

vineri 24 martie 2023 7:53 AM

Destăinuirea unei femei anonime care a devenit virală despre relațieO femeie a făcut o destăinuire referitoare la relația pe care a format-o cu un bărbat însurat care, ulterior, a decis să se separe de soție. Femeia a crezut că totu-i „lapte și miere”, până când s-a mutat cu el și a descoperit o nouă realitate. Iată mai jos, în articol, povestea femeii!

O tânără anonimă și-a deschis sufletul și s-a confesat. Femeia a vorbit, în prima parte, despre modul în care se desfășoară o relație între doi parteneri care nu locuiesc sub același acoperiș, apoi pune accent pe schimbările izbitoare care se produc, odată ce se mută împreună. Mai cu seamă, este o poveste care pendulează în jurul unei „iubiri interzise” – ea, singură și doritoare a unei relații; el, căsătorit. Deși părea că totu-i „lapte și miere” la început, femeia și-a dat seama că realitatea-i cu totul alta, după ce s-a mutat cu bărbatul pe care îl privea ca pe un adevărat „Adonis”.

Vezi și POVESTEA CELEI MAI TINERE MIRESE DIN LUME: „AM FOST OBLIGATĂ SĂ MĂ MĂRIT LA VÂRSTA DE 3 ANI”

Destăinuirea unei femei anonime – când „Adonis” și „Venus” sunt „demascați”, după ce se mută împreună

Povestea începe prin expunerea unei prime „realități” între doi parteneri care se cunosc și se află la începutul relației. Tânăra anonimă spune despre relațiile dintre persoanele care nu locuiesc sub același acoperiș că sunt „mai bengoase și mai chiparoase”, tocmai din prisma faptului că nu au apucat să își cunoască „dedesubturile”. La întâlniri, totul decurge bine și normal – aranjați, la patru ace, ies în oraș și totul merge „ca pe roate”. Asta până când decid să se mute împreună. De-aici, însă, începe o adevărată „demascare” a rutinelor fiecăruia.

„Ea descoperă că el are șosete și chiloți murdari aruncați pe te miri unde, că organismul lui de Adonis desăvârșit produce gaze (nu numai noaptea), că scobitul în nas, între degetele de la picioare și în dinți are o frecvență ridicată (ordinea acestor acțiuni fiind mereu aleatorie) și câte și mai câte, chestii pe care poate fiecare le face în intimitate și care nu sunt chiar mereu o carte de vizită cu care să te afișezi în fața partenerului sentimental. Și mai descoperă și că el mănâncă și acasă, mâncare gătită, auzi!, că hainele alea de pe el mai trebuie și spălate, și călcate, că banii de pe card nu-i sunt nelimitați, în timp ce florile și cadoașele sunt și tot așa…”, se confesează tânăra.

Citește și POVESTEA LUI NEA IONEL ȘI A LUI TANTI ZÂNICA, CEI MAI SIMPATICI BĂTRÂNEI DIN ROMÂNIA: „N-AM MÂNCAT O ROȘIE DIN TINEREȚE!”

Destăinuirea unei femei anonime are și un „apel” către fosta lui

Tânăra continuă seria mărturisirilor și punctează că „e valabil și reciproca”. Apoi, oferă o serie de exemple referitoare la comportamente pe care le expune celălalt partener al relației. Dar, așa cum mărturisește tânăra anonimă, toate acestea fac parte din procesul de maturizare a relației.

„O fi descoperit și el diverse despre mine, cum e firesc, nu neg, că-i văd mutra acră (nici nu știam că iubi al meu are așa ceva) ori de câte ori nu-i fac ciorbiță ca fosta și nici nu-i pregătesc seara băița caldă”, a continuat seria destăinuirilor care apar pe confesiunileuneifeterele.ro.

Apoi, în încheiere, face un „apel” către fosta partenerului său: „Așa că, știi ceva, dragă fostă a actualului meu amant, ia-ți-l, fată, înapoi!”.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro