marți 24 ianuarie 12:01 PM

       Abonare la google news

Deschiderea oficială a TM2023 sărbătorită în cartierele timișorene cu 24 de proiecte culturale


traian

Sărbătoarea culturii din Timișoara anului 2023 nu o vom regăsi doar în zonele centrale ale orașului și pe scenele principale ale Capitalei Culturale. Centrul de Proiecte, vehiculul prin care Primăria Timișoara cheltuie banii pentru TM 2023, a anunțat că un număr de 24 de proiecte vor avea loc în diferite cartiere din oraș, în weekendul de deschidere, între 17 și 19 februarie.


Prin programul Opening+ se finanțează proiecte culturale care completează evenimentul de deschidere a programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” (17-18-19 februarie 2023). Programul este derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.
”24 de noi proiecte culturale propuse de comunitatea locală se vor alătura Deschiderii Timișoara 2023, în weekendul 17-19 februarie! Sunt pline de energia proaspătă a orașului, în toată diversitatea lui și vor duce sărbătoare în cartiere, din Iosefin, în Soarelui și din Fabric în Complex sau Plopi”, au anunțat cei de la Centrul de Proiecte.
Domeniile în care aceste evenimente vor avea loc sunt din cele mai diverse domenii, de la degustat bere, spectacole de umor, păpuși uriașe, concerte.
Lista completă a proiectelor câștigătoare poate fi văzută online/https://centruldeproiecte.ro/rezultate/rezultate-timisoara-2023-opening-plus/

-->

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Debanat.ro