Dennis Man, dezvăluire-șoc despre meciul cu Backa Topola: „Ne uitam unul la altul și nu ne venea să credem” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 3:15 PM

Dennis Man, dezvăluire-șoc despre meciul cu Backa Topola: „Ne uitam unul la altul și nu ne venea să credem” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVEDennis Man (22 de ani), declarat „Fotbalistul Anului 2020” în ancheta Prosport.ro, a vorbit la emisiunea Prosport.ro LIVE despre cele mai importante meciuri ale celor de la FCSB din 2020.

Atacantul roș-albaștrilor crede că echipa din Berceni va lua titlul în acest sezon, iar cea mai mare dezamăgire a fost meciul cu sârbii de la Backa Topola.

Dennis Man recunoaște faptul că întâlnirile cu Mirel Rădoi și Adrian Mutu i-au schimbat cariera și l-au ajutat să fie din ce în ce mai bun.

Dennis Man, dezvăluire-șoc despre Backa Topola: „Ne uitam unul la altul și nu ne venea să credem”

„O atmosferă foarte tensionată cu Backa Topola, am pierdut jucători importanți înainte de meci. Ne uitam unul la altul și nu ne venea să credem. A fost un meci foarte ciudat. După ce eram accidentat am fost conștient că, dacă nu mă antrenez, îmi va fi foarte greu. Am știut că voi stă 10 zile cel puțîn în casă, mă antrenăm și de două ori pe zi, nu aveam nimic altceva de făcut”, a recunoscut jucătorul în vârstă de 22 de ani.

„Nu cred că ne-a surprins cu nimic CFR la meciul direct, când am pierdut 0-2, am avut penalty în minutul 4, jocul era altfel, ieșeau la joc și, când erau spații, e greu să ne oprească cineva.

Sperăm să ne luăm revanșa și să luăm titlul E clar, când pierzi un derby cu Dinamo supărarea e dublă. Când câștigi bucuria e de 4 ori mai mare. Încerci să dai totul că să câștigi acel meci”, a încheiat  Dennis Man.

Crescut de Atletico Arad și lansat în fotbalul mare de UTA, este cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1, fiind evaluat la 6.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

15 goluri și 7 pase decisive a reușit Man pentru FCSB, în 16 meciuri jucate în acest sezon (campionat și Cupa României).

Sursa: Prosport.ro