De ce nu o suportă Aurelian Temișan pe Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu: „Mi-a scris pe Facebook cu o atitudine relativ agresivă”. Dezvăluirea uitată a fostei câștigătoare iUmor - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 10:01 AM

De ce nu o suportă Aurelian Temișan pe Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu: „Mi-a scris pe Facebook cu o atitudine relativ agresivă”. Dezvăluirea uitată a fostei câștigătoare iUmorDoina Teodoru a intrat în ”gura” lui Aurelian Temișan. Iubita lui Cătălin Scărlătescu l-a deranjat desul de tare pe artist, motiv pentru care a contactat-o personal pentru a o lua la rost. Care este motivul, de fapt, pentru care actorul nu o suportă pe câștigătoarea iUmor 2017. 

Iubita lui Cătălin Scărlătescu este câștigătoarea iUmor 2017, însă succesul a venit la pachet și cu mici mustrări din partea celor pe care i-a luat la roast. În cadrul unui interviu, Doina Teodoru și-a adus aminte cum, chiar după finala show-ului de la Antena 1, a fost contactată personal de Aurelian Temișan, personaj cu care și-a început prestația în marea finală de la, finală pe care, de altfel, a câștigat-o.

Doina Teodoru, contactată personal de Aurelian Temișan după finala iUmor

Vezi și: DE CE DOINA TEODORU NU VORBEȘTE NICIODATĂ DESPRE PĂRINȚII EI. ADEVĂRUL A IEȘIT LA SUPRAFAȚĂ: „NU ÎNȚELEG DE CE AR TREBUI SĂ GĂSIȚI PE INTERNET”

Deși sunt colegi de teatru, însă nu au prea mari tangențe, Doina Teodoru a dezvăluit că efectiv nu s-a putut abține să nu facă glume pe seama acestuia, însă asta nu a rămas fără consecințe. După finala show-ului iUmor, Aurealian Temișan a contactat-o personal, pe Facebook, acolo, cu o atitudine relativ agresivă, actorul i-a reproșat că a făcut glume pe seama lui.

”Roast-ul, pentru că aşa se numeşte colecţia de glumiţe răutăcioase, este un fenomen care, din punctul meu de vedere, nu este deloc exploatat în România. Poate că de asta a şi prins, de data asta. Mie nu mi-a plăcut deloc momentul meu de la audiţii, dar uite că m-a dus în finală. Sper ca, la un moment dat, să ajungem şi noi precum americanii, acolo unde roast-ul este ceva extraordinar, iar vedetele sunt onorate să fie invitate la astfel de lucruri. S-a încercat şi la noi, de către colegii mei Micutzu şi Mihai Bobonete, dar văd că nu au continuat. Cred că e destul de greu să găseşti o vedetă care să accepte să fie ţinta glumelor.

Chiar după momentul de la audiţii, mi-a scris pe Facebook Aurelian Temişan, cu o atitudine relativ agresivă. Am încercat să fiu cât am putut de diplomată, dar nu m-am putut abţine să nu încep momentul din finală cu el. Suntem şi colegi la teatru, chiar dacă nu avem mari tangenţe. Ştiu însă că el lucrează mai mult cu un fost profesor de-al meu din facultate, aşa că nu vreau să mă gândesc cât l-o fi bătut la cap pe săracul om”, a spus Doina Teodoru în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

Cancan.ro