DDB tună: „Acțiunile întreprinse de Șerdean & CO sunt ilegale, inclusiv cele bancare”. Cortacero a promis că oferă acțiunile pe 1 RON, dar a părăsit România și a „uitat” să semneze - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 8:40 AM

DDB tună: „Acțiunile întreprinse de Șerdean & CO sunt ilegale, inclusiv cele bancare”. Cortacero a promis că oferă acțiunile pe 1 RON, dar a părăsit România și a „uitat” să semnezeFanii dinamoviști au dezvăluit că Dorin Șerdean a intenționat să-l transfere gratis pe Ahmed Bani (18 ani) la FC Voluntari, mutare care i-ar fi adus oficialului roș-albilor un comision de 55.000 de euro.

Totuși, Șerdean nu are drept de semnătură, iar suporterii – acționari susțin că demersurile „grupului” Cortacero sunt nule.

Mai mult, Cortacero a acceptat memorandumul prin care se obliga să cedeze partea sa de acțiuni pentru un leu, daca cele cinci milioane de euro promise nu ajung în contul cubului până la data de 31 Decembrie 2020. Perioada a expirat, dar spaniolul a părăsit țara fără să semneze actele.

„Reprezentanul lui Pablo Cortacero a reacționat în urma acuzațiilor lansate astăzi de către DDB și în toate replicile oferite s-a concentrat în mod exlusiv pe problema dreptului de semnătură. Vom lămuri acest aspect în rândurile care urmează și prin intermediul comunicărilor care vor urma zilele acestea. FOARTE INTERESANT este faptul că Dorin Șerdean a ocolit cu abilitate subiectul comisionului său de 55.000€, despre care s-a vorbit în declarațiile noastre, deși aceasta era chestiunea cea mai arzătoare și prima la care ar fi trebuit să se refere” afirmă fanii dinamoviști.

DDB: „Acțiunile întreprinse de Șerdean & CO sunt lovite de nulitate, ba chiar ilegale, inclusiv cele bancare”

Cei din DDB detaliază: „Foarte interesantă poziția adoptată de Dorin Șerdean! Suporterii ar dori să afle în ce fel se înscrie în «binele lui Dinamo» cedarea unui jucător de mare perspectivă la o altă echipă, așa cum s-a încercat!? În ce mod beneficia Dinamo de plecarea unui jucător format de club, fără a încasa vreun ban!? Cum poate fi «bine pentru Dinamo» destrămarea echipei chiar înainte de reunire!?

Vrem să fie foarte clar, Dorin Șerdean a semnat contractul de transfer către FC Voluntari fără a avea drept de semnătură! Conform deciziei adoptate în cadrul ultimei ședinte a Consiliului de Administrație, persoana cu drept de semnătura la Dinamo este alta, iar Dorin Șerdean cunoaște acest lucru cu exactitate, doar este oficial acolo, nu îngijitorului gazonului.

Dorin Șerdean cunoaște și faptul că toate deciziile adoptate apoi în AGA nu au nici o valoare, aceasta fiind nestatutară. Toate acțiunile întreprinse ulterior de Șerdean & CO sunt lovite de nulitate, ba chiar ilegale, inclusiv cele bancare. DDB a blocat însă orice încercare de a deturna banii virați de suporteri în club ultima oară!”.

DDB: „Cortacero se obliga să cedeze partea sa de acțiuni pe 1 RON”

„Cerem părții spaniole să înceteze orice acțiune menită să destabilizeze Dinamo! Le reamintim că orice încercare de a falimenta clubul va fi sortită eșecului, atât timp cât suporterii respiră.

Recomandăm părții spaniole să accepte dialogul, în urma căruia să găsim cea mai bună soluție pentru salvarea lui Dinamo. Reamintim că DDB le-a propus un memorandum, în care Cortacero se obliga să cedeze partea sa de acțiuni pe 1 RON, în cazul în care cele 5 milioane promise nu vor ajunge în contul cubului până pe 31 Decembrie 2020.

Memorandumul a fost acceptat de Cortacero în prealabil, însă spaniolul a părăsit România fără să-l semneze. Timpul a expirat! Suporterii își doresc găsirea de urgență a unei soluții și considerăm că dialogul este calea. Dacă acesta este respins în continuare, DDB va apela la toate măsurile legale pentru rezolvarea situației dezastruoase în care se află în acest moment Dinamo” se încheie comunicatul DDB.

Sursa: Prosport.ro