duminică 3 ianuarie 8:34 AM

       Abonare la google news

Dani Oțil, luat la rost de Mircea Badea. Toată România a auzit ce a putut spune la TV despre el


După ce şi-a supărat fanii cu o poză considerată mult prea sexy pentru reţelele de socializare, Dani Oțil a fost luat la rost de Mircea Badea. Toată România a auzit ce a putut spune la TV despre el.


Dani Oțil, luat la întrebări de Mircea Badea

În urmă cu doar câteva zile, îndrăgitul matinal de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” a pus internauţii pe jar cu o fotografie postată pe Instagram. Aflaţi într-o locaţie exotică, Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil s-au lăsat duşi de val şi s-au pozat într-o ipostază considerată mult prea sexy de către fanii cuplului. Acum, prezentatorul de la Antena 1 a fost luat la rost de Mircea Badea. Toată România a auzit ce a putut spune la TV despre el.

“Eu sunt curios cine le-a făcut poza?! Au rugat pe cineva? Au stat în poziţia aia mai mult timp? Au întrebat dacă e cadrul bun sau cum s-a procedat?”, a spus realizatorul de la Antena 3.

Imediat, Dani i-a dat lui Mircea Badea răspunsul şi a explicat că nu a fost o a treia persoană prezentă, ci a folosit un trepied.

„Acesta este un răspuns la întrebarea lui Mircea Badea. Îi răspund pentru că nu mă aşteptam să ajung la „În gura presei” şi pentru că îl apreciez. Răspunsul e unul simplu. Am un trepied mic pe care îl iau după mine peste tot. Încape uşor în bagaje. Asta e una dintre glumele mele preferate, dar mie nu poza originală mi-a plăcut mai mult. Cealaltă e preferata mea”, a explicat colegul de platou al lui Răzvan.

Imaginea care a provocat isterie pe internet

Aşa cum se poate vedea şi în galeria foto de mai sus, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au dorit să importalizeze pasiunea dintre ei cu o fotografie specială făcută în Maldive. Cei doi logodnici se ţin în braţe, pe plajă, iar prezentatorul TV îi acoperă cu mâna sânul gol al iubitei sale.

Se pare, însă, că momentul incendiar nu a fost deloc pe placul admiratorilor care au comentat negativ la adresa acestora. Mai mult, au fost acuzaţi că ar posta astfel de imagini doar pentru publicitate şi bani.

Între timp, Dani şi Gabriela îşi petrec vacanţa în această locaţie fabuloasă, nebăgând în seama “gurile rele”. Cei doi îndrăgostiţi aşteaptă cu nerăbdare ridicarea restricţiilor impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii de coronavirus pentru a se căsători.

Vedeta de la Antena 1 a cerut-o de soţie pe fosta participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu” tot în timpul unei vacanţe.

“Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis. Totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Sursa: Playtech.ro