miercuri 25 ianuarie 3:16 PM

       Abonare la google news

Dani Coman e din nou președinte în Superligă. Negocierile s-au încheiat, iar fostul portar a revenit în circuit


Dani Coman a revenit oficial în funcția de președinte al lui Hermannstadt, clubul pe care l-a părăsit la începutul acestui sezon, din cauza problemelor financiare. Acum, la nici jumătate de an de la acel moment, fostul portar, ajuns la 43 de ani, a decis să încerce un nou proiect la clubul sibian, chiar dacă problemele financiare nu s-au rezolvat încă. Ba chiar din contră. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu a fost penalizată cu 9 puncte la finalul anului trecut, din cauza unor datorii neachitate.


Revenirea lui Dani Coman la Hermannstadt a fost oficializată

Anunțul oficial în acest sens a fost făcut de cei de la Hermannstadt în cursul zilei de miercuri. A fost vorba doar despre o confirmare, întrucât se știa deja de ceva timp că revenirea lui Dani Coman avea să se producă în acest început de an.

„Bine ați (re)venit, domnule președinte!

Dani Coman, președintele executiv A.F.C. Hermannstadt, este oficial unul dintre noi! Acest om & profesionist nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiți!

Sibiul are fotbal și are iar un conducător pe măsură!”, a transmis clubul sibian prin intermediul rețelelor de socializare.

Ce a spus fostul portar despre situația de la Hermannstadt după ce și-a dat demisia

Dani Coman s-a întors la timp pentru a-și putea atinge obiectivul pe care l-a setat la începutul acestui sezon și pe care l-a divulgat în momentul în care a plecat de la Hermannstadt. Tot atunci, el a dezvăluit și că erau șanse destul de mari ca echipa să fie preluată de alți investitor. Fapt ce nu s-a mai întâmplat însă. Nu în ultimul rând, Coman a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Măldărășanu, fostul său coechipier de la Rapid, cu care va lucra din nou acum la Sibiu.

Mă bucur din suflet pentru jucători, pentru antrenori, pentru oamenii din jurul lui Hermannstadt. Dar îmi pare rău că s-a terminat așa repede. E o echipă și un oraș care pot oferi mult mai mult fotbalului. Eu îmi setasem un obiectiv anul acesta, locul 1-10. Anul viitorul îmi propuneam să atacăm play-off-ul.

Banii au apărut de la Ștefan Băcilă, unul dintre patroni. El și Claudiu Rotar au finanțat clubul în ultima perioadă. Știu că sunt câțiva oameni interesați de pachetul de acțiuni de la Hermannstadt, sunt oameni care vor să cumpere echipa cu totul. Orașul Sibiu e un oraș frumos. Cred că și asta este un motiv pentru care au mai băgat cele două salarii. Din informațiile pe care le am, sunt dispuși să îl vândă.

Eu nu știu despre Mohammad Murad, nici că a fost la Sibiu, nici dacă vrea sau nu să cumpere. E cineva din zona Ardealului și altcineva din București. Sunt avansate și îmi doresc să aibă liniște.

Am mare, mare încredere în Măldărășanu. Vor veni și înfrângerile, clar. Dar, la ceea ce transmite Măldărasanu, eu cred că va face treabă atât timp cât vă avea liniște acolo, la Sibiu”, a spus Dani Coman în septembrie 2022, la PlaySport Live.

Playsport.ro