marți 24 ianuarie 10:56 PM

       Abonare la google news

Dani Alves, părăsit de frumoasa soție când s-a aflat că fostul jucător al Barcelonei a înselat-o


Dani Alves trece prin cel mai dificil moment din viaţa sa. Anul nu a început deloc bine pentru el, iar desfăşurarea ulterioară a evenimentelor l-a întristat pe brazilian.


Care primeşte lovitură după lovitură. După ce a fost încarcerat în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală care i se aduc, fotbalistul de 39 de ani a mai primit o veste proastă.

Soţia sa, Joana Sanz, ar fi decis să îl părăsească din cauza scandalului în care este implicat. Asta deşi iniţial îi luase apărarea şi îl considera nevinovat. În timp ce aşteaptă să fie judecat, sud-americanul pare că se confuntă cu o nouă problemă deşi s-a bazat că partenera sa îi va fi alături până în pânzele albe.

Joana Sanz l-a susţinut pe soţul ei la meciurile importante disputate de acesta în ultimii ani Joana Sanz l-a susţinut pe soţul ei la meciurile importante disputate de acesta în ultimii ani

La doar câteva zile după ce a fost trimis în arest preventiv, Dani Alves primeşte o lovitură importantă în plan moral. Unul dintre motivele pentru care Joana s-a supărat ar fi că soţul ei încearcă să muşamalize întâmplarea din club, care s-ar fi putut încadra la capitolul infidelitate.

Dani Alves a vorbit despre incidentul nefericit

Deşi iniţial a declarat că nu o cunoaşte pe cea care a depus plângere penală la adresa sa, cel mai în vârstă jucător din istoria naţionalei braziliene la o Cupă Mondială a recunoscut până la urmă că tânăra i-ar fi făcut propuneri indecente. Acest detalii ar putea să strice mariajul său cu Joana Sanz, parafat în 2017.

Dani Alves pare că este lovit din toate părţile în acest început de an Dani Alves pare că este lovit din toate părţile în acest început de an

Modelul spaniol a lucrat de-a lungul timpului cu cele mai cunsocute case de modă din lume. Ea este a doua soţie din viaţa lui Dani Alves. De prima, pe numele ei Dinora Santana, jucătorul a divorţat în urmă cu 12 ani. Cei doi au împreună doi copii şi sunt legaţi profesional, femeia fiind impresarul fotbalistului!

Mărturia primei soţii

Dinora Santana refuză să accepte acuzaţiile care i se aduc fotbalistului şi dă exemplu relaţia îndplugată cu brazilianul. În care astfel de episoade nu au existat.

Dinora Santana este fosta soţie a fotbalistului brazilian, de care s-a despărţit în 2011 Dinora Santana este fosta soţie a fotbalistului brazilian, de care s-a despărţit în 2011

„Dani nu ar face niciodată așa ceva! Niciodată! Vă spun, îl cunosc de 22 de ani și am stat lângă el 10 ani. A fost un șoc pentru mine și pentru copii. Cei mici trec prin clipe grele. Știu că Dani este trist, dar e ok. Pune totul la punct cu avocații. Eu voi face tot ce este posibil pentru a-l ajuta.

Eu încă sunt speriată. Pare că totul este un coșmar și că nu este real. Dani și-a pus avocatul să mă sune și să rezolv lucrurile urgente, dar eu nu am putut să iau legătura cu el. Nu pot să merg să-l văd. Doar avocata a avut voie să-l vadă”, a declarat Dinora Santana, pentru cotidianul spaniol As.

Playsport.ro