Dana Rogoz și-a uluit fanii cu silueta. Cum arată, de fapt, după 2 nașteri - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 12:03 PM

Dana Rogoz și-a uluit fanii cu silueta. Cum arată, de fapt, după 2 nașteriDana Rogoz și-a uluit fanii cu un set de imagini publicate din seara de Anul Nou. Vedeta în vârsta de 35 de ani are două sarcini la activ, cea de-a doua fiind cea mai recentă, din 2020. Pe 20 mai a venit pe lume fiica ei și a regizorului Radu Dragomirescu, pe nume Lia Elena. Mama ei o alintă pe internet Lia Bucuria.

Dana Rogoz și-a uluit fanii cu silueta ei

Pe data de 20 mai 2020, Dana Rogoz a născut o fetiță sănătoasă la o maternitate privată din București. Evenimentul a avut loc în plină pandemie, motiv pentru care vedeta în vârstă de 35 de ani a avut mari emoții.

”Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă.

Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamană, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare, după ce a născut.

Dana Rogoz, siluetă de vis după 2 nașteri

De Revelion, vedeta a petrecut acasă, alături de familia ei. Cu toate că nu au ieșit deloc în vizită și nimeni nu pare să fi fost la ei, familia s-a îmbrăcat cu haine noi. Aceștia au respectat tradiția pe care românii o au de ani buni de zile.

Dana Rogoz a atras atenția imediat cu silueta ei trasă ca prin inel. Cu toate că are doi copii, vedeta seamănă la trup cu o tânără de 35 de ani. Fanii au complimentat-o imediat pentru look-ul impecabil pe care l-a afișat.

Dana Rogoz, Revelion 2021 acasă

”Și ce dacă am fost doar noi acasă de Revelion? Am aprins lumânările, am îmbracat haine noi ca să avem noroc, ne-am bucurat de artificiile vecinilor (mulțumim!).

Am văzut un film la videoproiectorul primit de la Moș Crăciun, mâncând popcorn și înghețată, ne-am pupat și ne-am urat să fim sănătoși în 2021, căci cu restul visurilor ne descurcăm să ni le împlinim singuri”, a fost mesajul Danei la trecerea dintre ani.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară după ce au văzut cât de bine arată Dana Rogoz:

”Ești frumoasă și slabă bravoooo un an nou fericit și multă sănătate!”

”Tare te admir,Dana! Te am urmărit cu drag și nerăbdare când eram mica, te urmăresc și acum cu inima deschisă, deoarece ești un model de femeie,mama, de pozitivitate și optimism. Un an nou binecuvântat cu zâmbete și împliniri!”

”Ce frumoasă ești, Dana! Te urmăresc cu drag, imi amintești atât de mult de copilărie. Îți doresc toată fericirea din lume, sunteți o familie superbă”

”Da, doamnă, şi ce dacă… ați fost foarte frumoşi de Revelion. Oricum dumneavoastră sunteți pe zi ce trece şi mai frumoasă! An nou fericit şi îmbelşugat, putere de muncă, sănătate, bucurii vă dresc!”

Sursa: Playtech.ro