miercuri 25 ianuarie 11:30 PM

       Abonare la google news

Dan Petrescu decimează lotul CFR-ului. Antrenorul e gata să renunțe la patru fotbaliști în viitorul apropiat


Tehnicianul de 55 de ani are toate motivele să fie bucuros după ce echipa sa a câştigat derbyul începutului de an şi a revenit după 18 etape în postura de lider al campionatului.


Unul dintre oamenii decisivi în victoria ccontra Farului a fost kosovarul Krasniqi, cel care a marcat un gol şi a oferit un assist. Aspect pentru care şefii CFR-ului se pot deja felicita pentru transferul său.

Iar în Gruia este aşteptat şi Otele, jucătorul celor de la UTA pentur care bănăţenii cer o sumă de bani pentur a-i da drumul. Dacă la capitolula chizţii, nigerianul ar fi ultimul pe listă, în ceea ce priveşte lista plecărilor ea nu este încă definitivată.

 

Astfel, „Bursucul” se gândeşte să mai renunţe la câţiva jucători pentru a mai diminua şi din bugetul de salarii pe care îl are clubul. Doi jucători au părăsit deja campioana României zilele trecute. Cătălin Itu a mers în Liga 2 la Poli Iaşi în timp ce Buş a fost trimis împrumut la Chindia Târgovişte.

Alţii aşteaptă la „coadă”

Iar cei care nu au dat randament până acum şi nu s-au aflat în vederile lui Petrescu au motive să se teamă şi ei de o plecare temporară din Ardeal. Unul dintre numele rostite în această perioadă este cel al lui Cristi Bălgrădean, care a pierdut lupta pentru titularizare cu italianul Scuffet.

Conform Fanatik, Neluţu Varga s-ar putea dispensa de portar în contextul salariului destul de mare pe care acesta îl incasează. Surpriza ar putea să fie însă constituită de o plecare a lui Mihai Bordeianu, unul dintre oamenii de bază ai echipei din ultimii ani.

Acesta a evoluat ca titular în doar 8 dintre cele 22 de meciuri din această ediţie a Superligii, pentru campioana României. Mai puţine şanse a primit camerunezul Billong, pe care Petrescu s-a bazat doar la meciurile din Cupa României. Aceeaşi soartă o va avea conform surselor apropiate clubului şi Karlo Brucic.

Poate rămâne şi fără Roger

Antrenorul campioanei ar putea să nu îl mai vadă la antrenamente nici pe Roger. Brazilianul ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentur venirea lui Otele. Astfel, mijlocaşul ar face drum întors spre Arad după un an petrecut în curetea vişiniilor. Cu Otele, CFR ar ajunge la cinci transferuri în această iarnă după ce au semnat deja cu ardelenii Anton Maglica, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Ermal Krasniqi.

Playsport.ro