Dan Petrescu ar putea fi rivalul lui Marius Șumudică în Turcia! Când va lua decizia finală - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:55 PM

Dan Petrescu ar putea fi rivalul lui Marius Șumudică în Turcia! Când va lua decizia finalăDan Petrescu este dorit și în Turcia! Tehnicianul nu duce lipsă de oferte și ar putea să fie chiar rivalul lui Marius Șumudică.

Tehnicianul a fost pe lista celor de la Al Nassr, iar acum Petrescu are o ofertă tentantă și din campionatul Turciei și în maxim o săptămână vrea să ia decizia finală.

Dan Petrescu a fost printre cei mai buni antrenori din 2020 în Ancheta Prosport.ro, după ce a câștigat iar titlul cu CFR Cluj și a dus echipa în 16-imile Europa League, fiind aproape chiar de o performanță uriașă în dubla cu Sevilla. În cele din urmă, trofeul a fost câștigat de Răzvan Lucescu. El a fost urmat în clasament de Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Jiangsu Suning, și de Dan Petrescu, cel care a luat titlul cu CFR Cluj și a intrat în grupele Europa League, iar la sfârșitul lunii noiembrie s-a despărțit de formația ardeleană.

Dan Petrescu, dorit în campionatul Turciei

Până să se decidă în privința ofertei din Turcia, Dan Petrescu este în continuare în vacanță în Dubai, alături de familie, după perioada grea pe care a avut-o cu CFR Cluj.

Dan Petrescu și-a reziliat contractul cu gruparea din Gruia pe 20 noiembrie 2020, iar locul acestuia pe banca tehnică a campioanei României a fost luat de Edi Iordănescu.

Dan Petrescu ar fi încântat să-l urmeze pe Marius Șumudică în campionatul din Țara Semilunei, numai că oferta primită este de la o echipă aflată la subsolul clasamentului, scrie digisport.ro.

TOP 3 în clasamentul votului președinților, căpitanilor și antrenorilor din Liga 1

1. Cosmin Olăroiu – 5p
2. Răzvan Lucescu – 3p
3. Dan Petrescu – 1p

TOP 3 în clasamentul votului redacției Prosport.ro

1. Răzvan Lucescu- 5p
2. Dan Petrescu – 3p
3. Cosmin Olăroiu – 1p

TOP 3 în clasamentul votului cititorilor Prosport.ro

1. Răzvan Lucescu – 5p
2. Cosmin Olăroiu – 3p
3. Dan Petrescu – 1p

CLASAMENT FINAL

1. Răzvan Lucescu – 13p
2. Cosmin Olăroiu – 9p
3. Dan Petrescu – 5p

Sursa: Prosport.ro