Dan Negru, lider de audiență cu Antena 1 și Cosmin Contra la „Revelionul Starurilor”! Fostul antrenor al lui Dinamo l-a întruchipat pe Grinch - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:46 PM

Dan Negru, lider de audiență cu Antena 1 și Cosmin Contra la „Revelionul Starurilor”! Fostul antrenor al lui Dinamo l-a întruchipat pe Grinch„Revelionul StarurilorȚ de pe Antena 1, cu Dan Negru, a ieșit din nou pe prima poziție în clasamentul audiențelor. Pentru a 21-a oară de când se măsoară aceste cifre în televiziune de Anul Nou. Cosmin Contra a fost una dintre „măștile” show-ului de televiziune.

Cifrele Revelionului cu Dan Negru – cu vârfuri care au ajuns la aproape 3,6 milioane de români – au fost de câteva ori peste locurile următoare. Cota de piață – peste 30% (aproape 40 chiar pe comercial), ceea ce înseamnă că unul din trei români care se uita la televizor era pe Antena 1, anunță Pagina de Media.

Antena 1 a condus în topul audiențelor la nivelul publicului din toată țara cu o medie de 14.4 puncte de rating și 31.9% cota de piață, urmată de Romania TV, cu 5.1 puncte de rating și 11.2% cota de piață, Kanal D, cu 3.4 puncte de rating si 7.6% cota de piata, Pro TV cu 3.3 puncte de rating si 7.3% cota de piata si TVR 1, cu 2.9 puncte de rating si 6.4% cota de piață.

Dan Negru, lider de audiență cu Antena 1 și Cosmin Contra la Revelionul Starurilor. Fostul antrenor al lui Dinamo l-a întruchipat pe Grinch

Una dintre măștile din noaptea de Revelion a fost Cosmin Contra, fostul selecționer și antrenor al lui Dinamo, care n-a fost recunoscut nici măcar de Giani Kiriță, coechipier cu acesta în Șoseaua Ștefan cel Mare, când amândoi erau fotbaliști. La Revelionul Starurilor 2021, Cosmin Contra l-a întruchipat pe Grinch.

Minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.930.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara. Cel de-al 21-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 22:02 – 02:00, a obținut în acest an o audiență de peste 4 ori mai mare față de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului din întreaga țară si de aproape 3 ori mai mare față de următorul clasat, Romania TV.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Sursa: Prosport.ro