sâmbătă 2 ianuarie 2:02 PM

       Abonare la google news

Dan Negru a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. A spus tot: ”N-a vrut s-o facă public”


Invitat la emisiunea “Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP, Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV din România, a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. Vedeta de la Antena 1 a spus tot, spre surprinderea celor din platou.


Dan Negru, despre Gigi Becali: “I-a schimbat viaţa”

Despre patronul FCSB s-au scris multe în presă de-a lungul timpului, fiind, cu siguranţă, unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Mai puţin, însă, se vorbeşte despre lucrurile bune pe care le-a făcut. Invitat la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, de pe GSP.RO, Dan Negru a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali.

Mai exact, îndrăgitul prezentator de la Antena 1 a dorit să povestească un episod necunoscut publicului larg până acum. În urmă cu 8 ani, în cadrul emisiunii “Next Star”, unul dintre concurenţi suferea de cancer în faza terminală. Cel care i-a salvat viaţa copilului a fost chiar latifundiarul din Pipera, care nu a dorit să se ştie nimic în presă despre gestul său umanitar.

„Am o poveste cu Gigi și nu știu dacă să v-o zic sau nu…. N-a vrut s-o spună și s-o facă public. La Next Star, show-ul meu cu copii, a fost un puști care avea cancer în fază terminală. Cânta foarte frumos. Avea nevoie de niște zeci de mii de euro multe, ca să-și salveze viața. Tatăl lui, mama lui n-au găsit banii.

Nea Gigi a dat toți banii ăștia și i-a salvat viața. N-a vrut s-o spună la televizor. A vrut să fie într-o liniște și într-o discreție a lui. Copilul ăluia, aici în România, i-au dat trei luni de supraviețuire. Au trecut 8 ani de atunci și chiar vorbesc cu ăsta mic.

Atunci m-a impresionat gestul lui Becali. E vorba de o viață salvată! Ce se spune, ce se vorbește, nu mă interesează. Eu știu că ăstuia mic omul ăsta, Gigi Becali, i-a schimbat viața”, a declarat Dan Negru, în ediţia specială de Revelion a emisiunii “Prietenii lui Ovidiu”.

Gigi Becali ridică biserică în Pipera, în plină pandemie

În ciuda pandemiei de coronavirus, Gigi Becali continuă lucrările pentru lăcaşul de cult pe care îl ridică în Pipera. Deşi a recunoscut că nu este un proces uşor, patronul de la FCSB speră ca slujba de Înviere de anul acesta să fie realizată în noua biserică.

“Este un proiect la care m-am gândit înainte de meciul cu Galatasaray. I-am făgăduit lui Dumnezeu încă de atunci că, dacă noi îi vom elimina pe turci, eu voi face o biserică. A mai trecut o perioadă pentru că nu faci o biserică bătând din palme. Trebuie să găsești locul, să primești toate autorizațiile, și așa mai departe. Până la urmă am decis să o fac în Pipera.

Muncitorii de la mine au acolo tot ce le trebuie. Acolo dorm, acolo mănâncă, deoarece au mult de muncă. O să contruiească şi o clădire de birouri. Încerc să fac și eu tot ce pot pentru semenii mei. Nu îmi este ușor”, a povestit Becali pentru Prosport.ro.

Sursa: Playtech.ro