vineri 1 ianuarie 3:59 PM

       Abonare la google news

Cum va fi 2021! Profețiile făcute de Maria Ghiorghiu


 

Maria Gheorghiu, previziuni pentru 2021


Devenită cunoscută  după ce a prevestit tragedia de la Colectiv, Maria Gheorghiu a povestit cum va fi anul 2021. Prezicatoarea de la Iași nu vede un viitor prea strălucit. Iată ce spunea Maria Gheorghiu despre 2021, încă de la jumătatea lunii decembrie 2020.

Bisericile vor fi atacate: ,,Dragii mei, din păcate, vom auzi si despre astfel de atacuri asupra Bisericii Domnului și a Prea Curatei Fecioare Maria. Până acum, Bisericile sfinte au fost lăsate oarecum în pace și-n liniște, chiar dacă au mai fost și închise. Din acest Mesaj reiese că BISERICILE vor fi atacate la propriu. Să nădăjduim că Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului nu vor îngădui ca să se întâmple asemenea dezastre”.

De parcă asta nu ar fi de ajuns, s-ar părea că situația se înrăutățește. Maria Gheorghiu a mai vorbit și despre viitoare atacuri teroriste: ,,Dragii mei, fără nicio îndoială că sunt multe Poduri la Paris, dar cu siguranță există unul mai special, unul mai intens frecventat, unul mai intens circulat, unul care a atras atenția teroriștilor,căci, eu cred că de teroriști este vorba. Așadar dragilor, vom auzi de un Atentat terorist la Paris pe un anume Pod ales de acești indivizi. Unde anume sau când se va întâmpla, eu nu știu”.

Ce se întâmplă cu România în 2021?

Maria Gheorghiu spune că semnele sunt de partea noastră și că îi arată că România va fi o țară ocrotită: ,,Am scris adeseori că România este și va fi ocrotită de tot felul de necazuri. Iată cum, Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului din infinita iubire pentru noi Fiii Săi, ne da tot felul de semne, pentru că noi sa credem în ele și să ne întoarcem la Credința cu toată ființa noastră, cu tot sufletul nostru”.

CITEȘTE ȘI: „HOROSCOP CHINEZESC 2021. CE ADUCE ANUL BIVOLULUI DE METAL PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE „

Sursa: Cancan.ro