marți 24 ianuarie 9:01 PM

       Abonare la google news

Cum se simte Ana Morodan după operația de lipoaspirație! „Contesa Digitală” deja vede rezultatele


Ana Morodan a început anul cu o vizită în cabinetul medicului estetician. Aceasta a decis că este momentul pentru o nouă intervenție și nu a stat mult pe gânduri. În dorința de a arăta cât mai bine, aceasta a apelat la o operație de lipoaspirație, high definition. Totul a mers bine, iar acum Contesa Digitală a vorbit despre rezultatele intervenției.


Ana Morodan a apelat la ajutorul unuia dintre cei mai pricepuți medici esteticieni și s-a lăsat pe mâna acestuia. A intrat încrezătoare în sala de operații, iar rezultatele au fost pe măsura așteptării. Prin operația de lipoaspirație Contesei Digitale i-a fost înlăturată grăsimea din zona abdominală, iar mușchii i-au fost conturați.

Totul a decurs de minune, iar Ana Morodan nu se resimte după operație. Nu s-a confruntat cu dureri sau alte neplăceri. Totuși, un sigur lucru o supăra, corsetul modelator pe care trebuie să îl poarte timp de trei săptămâni.

„A fost o operație de lipoaspirație 360, cu high definition. Mi-au scos și grăsimea, dar mi-au conturat și mușchii abdominali, toată zona abdominală. Este vorba despre o tehnică minim invazivă, care nu presupune scars și durere. Mă simt foarte bine, nu am avut niciun fel de problemă, cum nu am avut nicio problemă nici la operația de reconstrucție a sânilor.

Singurele lucruri care pot să spun că ar putea fi menționate, după aceste operații estetice pe care le faci, în orice zonă a corpului, trebuie să porți anumite corsete, sutiene, lucruri care te strâng. Asta ar putea fi un disconfort, dar le face toată lumea”, a declarat Ana Morodan, potrivit spynews.ro.

(CITEȘTE ȘI: ANA MORODAN VORBEȘTE DESPRE MICȘORAREA BUSTULUI. CE PROBLEME A EVITAT „CONTESA DIGITALĂ” DUPĂ OPERAȚIE)

Se văd deja rezultatele

Deși nu a trecut mult timp de când a fost supusă intervenției, Ana Morodan spune că rezultatele deja se văd. Însă, mai are de aștepta ceva până când va putea vedea cu adevărat impactul pe care l-a avut operația. Până atunci, vedeta se „chinuie” cu corsetele modelatoare și așteaptă rezultatul final.

„Dureri nu am avut, doar această chestie, că a trebuit să mă obișnuiesc cu aceste corsete modelatoare, pe care trebuie să le port trei săptămâni. Durerea e ca și cum n-ai mai fi fost la sală de trei ani și te-ai dus o dată și ai făcut șase ore. E exact ca o febră musculară. Pot să spun că se văd rezultatele, efectele, în general, se văd după o lună și jumătate, dar acum se vede foarte OK”, a mai spus Ana Morodan.

(VEZI ȘI: DE CE NU VREA, DE FAPT, ANA MORODAN SĂ FACĂ UN COPIL. SACRIFICIUL PE CARE ÎL FACE „CONTESA DIGITALĂ”)

Cancan.ro