marți 24 ianuarie 12:55 PM

       Abonare la google news

Cum își ține Armin Nicoară soția aproape, după zvonurile legate de nașa lor


Armin Nicoară a dezvăluit care este metoda prin care reușește să își țină soția aproape, chiar și după toate zvonurile care au apărut. Cântărețul a comentat acuzațiile cu privire la relația dintre el și Georgiana Lobonț.


Armin Nicoară a devenit din nou centrul atenției, după scandalul în care a fost implicat alături de nașa sa de cununie, Georgiana Lobonț. Saxofonistul a făcut o serie de declarații pe baza acestui subiect, iar fanii au rămas de-a dreptul șocați.

VEZI ȘI: Armin Nicoară o „comite” din nou! Pe ce vedetă a pus ochii după Georgiana Lobonț

Cum își ține Armin Nicoară soția aproape, după zvonurile legate de nașa lor

Recent, Armin Nicoară a oferit un interviu în care a abordat pe scurt subiectul legat de divorțul nașilor săi. Bărbatul a menționat că nu vrea să comenteze sub nicio formă ceea ce s-a întâmplat, deoarece nu își dorește ca Georgiana Lobonț să se supere pe el.

„Crede-mă că nu pot să vorbesc deloc. Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect. În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură. Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc”, a precizat cântărețul.

NU RATA: Armin Nicoară a făcut anunţul, după ce Georgiana Lobonţ a spus că divorţează: „Eu am sărutat-o”

De asemenea, artistul nu a ratat ocazia de a vorbi despre metoda pe care a adoptat-o de curând pentru a-și ține soția aproape în astfel de clipe. Se pare că acesta s-a apucat de curățenie și este mai hotărât ca niciodată să se implice în activitățile casnice de zi cu zi. Armin Nicoară speră că așa o va determina pe Claudia să rămână cât mai mult timp alături de el.

„Da, suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat. Fac toate cele, pentru că am văzut că ea face foarte multe pentru mine, adică s-a dus în piață, a făcut cumpărături și mi-am dat seama că trebuie să o ajut și eu, pentru că și azi dimineață s-a trezit cu mine să mă ducă la analize”, a mai adăugat el.

Cancan.ro