Cum e văzut de Marius Șumudică în vestiarul lui Gaziantep. „Toată lumea spune că e nebun!” - Știrile.eu

joi 7 ianuarie 2021 1:27 PM

Cum e văzut de Marius Șumudică în vestiarul lui Gaziantep. „Toată lumea spune că e nebun!”Gaziantep trece printr-o perioadă foarte bună cu Marius Șumudică pe banca tehnică, iar Kevin Mirallas a dezvăluit cum este văzut antrenorul român de jucători.

Gaziantep se află pe locul 2 în clasamentul din Super Lig, cu 31 de puncte, la trei în spatele celor de la Beșiktaș, iar Kevin Mirallas are numai cuvinte de laudă la adresa tehnicianului român.

Mai mult, belgianul care în trecut a jucat pentru echipe precum Everton, Fiorentina și Olympiakos le cere oficialilor de la Gaziantep să îi prelungească înțelegerea cu Marius Șumudică, antrenor care este curtat de mai multe echipe după parcursul excelent al formației din Turcia.

Cum e văzut de Marius Șumudică în vestiarul lui Gaziantep

„Toată lumea spune că e nebun, dar este un tehnician inteligent. Foarte bun tactic, analizând perfect adversarii. Și e un excelent motivator. Am învins echipe mari în ultimele 7-8 partide, e normal să se vorbească mereu despre Șumudică, pentru că e bun. Toți vrem ca el să rămână.

Uneori, antrenorii trebuie să aibă un dialog dur cu fotbaliștii. Nu e ușor să fii motivat și să joci la un nivel ridicat din trei în trei zile. Șumudică se descurcă bine și la acest aspect„, a declarat Kevin Mirallas, conform cotidianului turc Fanatik.

Gaziantep e la trei puncte de primul loc în clasamentul din Super Lig

Gaziantep a bifat opt victorii, șapte remize și o înfrângere în cele 16 meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021 din Super Lig. Gruparea lui Marius Șumudică a adunat 31 de puncte și se află la trei în spatele lui Beșiktaș și la unu în fața celor de la Alanyaspor.

Pentru Gaziantep urmează meciul Sivasspor, sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 12.30, în deplasare.

  • 51 de meciuri a stat Marius Șumudică pe banca tehnică a lui Gaziantep, dintre care 20 le-a câștigat, 19 le-a terminat la egalitate și 12 le-a pierdut

Sursa: Prosport.ro