Cum au reacționat fanii lui Dinamo când l-au văzut pe Cosmin Contra la Revelionul lui Dan Negru: „Unii cu carduri, alții cu Revelioane!" - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 3:28 PM

Cum au reacționat fanii lui Dinamo când l-au văzut pe Cosmin Contra la Revelionul lui Dan Negru: „Unii cu carduri, alții cu Revelioane!”Apariția uimitoare a lui Cosmin Contra la TV, în cadrul unei emisiuni de divertisment chiar în seara de Revelion, nu le-a picat bine fanilor dinamoviști. Aceștia l-au criticat pe fostul tehnician din „Ștefan cel Mare”.

Cosmin Contra a apărut joi seară la Revelionul Starurilor 2021, întruchipându-l pe Grinch. Iar Fanii lui Dinamo au fost deranjați de faptul că antrenorul a mers la Revelionul lui Dan Negru la puțin timp după ce a părăsit corabia.

Cosmin Contra a purtat una dintre măștile din seara de Revelion și n-a fost recunoscut nici măcar de Giani Kiriță, coechipier cu acesta în Șoseaua Ștefan cel Mare, pe vremea când ambii erau fotbaliști.

Fanii lui Dinamo au criticat apariția lui Cosmin Contra la Revelionul lui Dan Negru

La o postare de pe pagina de Facebook „Peluza Cătălin Hildan – Dinamo”, în care Ștefan Bănică Jr. a fost lăudat pentru atașamentul față de clubul alb-roșu, fanii s-au dezlănțuit la adresa lui Cosmin Contra! Acesta a fost unul dintre primii plecați, dintre cei veniți la Dinamo în noul proiect. Contra a profitat de o clauză din contract și, neplătit fiind, a întrerupt înțelegerea.

Mare le-a fost uimirea tuturor când au văzut că pe scena Revelionului Starurilor 2021 se află nimeni altul decât Cosmin Contra, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal: Unii cu carduri, alții cu Revelioane! DDB!” sau „Acum am văzut și eu! Oare era filmată emisiunea când se plângea el de dureri în piept?”, au fost două dintre comentariile ironice al suporterilor lui Dinamo.

Cosmin Contra, mesaj emoționant după despărțirea de Dinamo

Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo la începutul lunii decembrie, iar la o zi distanță a publicat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram: „Plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viața mea este o mare minciună. Vă rog să îmi iertați naivitatea. Am garantat pentru niște oameni pe care nu îi cunoșteam și am greșit.

Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia. Sunt un luptător și aș fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniștea și echilibrul familiei mele. Aș fi rămas pentru voi, suporterii dinamoviști, singurii care ați fost lângă echipă in aceste momente. Cu voi alături, Dinamo nu poate muri niciodată!”, a spus Cosmin Contra.

Sursa: Prosport.ro