Cum arată părinții Marei Bănică, de fapt. Tatăl ei a împlinit 70 de ani de Revelion - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 5:59 PM

Cum arată părinții Marei Bănică, de fapt. Tatăl ei a împlinit 70 de ani de RevelionDeşi ea este cunoscută tuturor românilor, puţini sunt cei care ştiu cine sunt şi cum arată părinții Marei Bănică, de fapt. Tatăl ei a împlinit 70 de ani de Revelion.

Părinţii Marei Bănică, pentru prima oară la TV

În vârstă de 45 de ani, vedeta de televiziune se poate considera norocoasă. Are o carieră de ani de zile în showbiz, doi copii minunaţi şi o familie de invidiat. Puţini sunt, însă, cei care ştiu cine sunt şi cum arată părinții Marei Bănică, de fapt. Tatăl ei a împlinit 70 de ani de Revelion, motiv pentru care a decis că este momentul perfect pentru un interviu exclusiv. (Vezi galeria foto)

Mama brunetei, Hareta, a povestit cum jurnalista era o fire rebelă încă din adolescenţă. Deşi pedepsită, aceasta a reuşit să fugă din casă pentru a se întâlni cu prietenii.

“O urmăream ca să-şi facă lecţiile, inclusiv cele de scriere. Şi am învăţat-o inclusiv la limba engleză, dar m-a depăşit, recunosc.

Da, a fost la un moment dat pedepsită, pentru că nu am vrut să o las afară cu colegii şi i-am luat hainele şi am închis-o în cameră. Mi-amintesc, după un sfert de oră, s-a îmbrăcat în blugii mei şi a sărit pe geam. Şi am găsit-o în faţa şcolii, unde se întâlnea cu colegii. Iar de atunci mi-am dat seama că nu trebuie să-i mai dau pedepse dure”, a spus Hareta Bănică, la Acces Direct.

Mara Bănică, mesaj emoţionant pentru părinţi

În ultima zi a anului 2020, Mara Bănică a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj care i-a emoţionat până la lacrimi pe internauţi. Vedeta a dorit să îi transmită tatălui său, cu ocazia împlinirii celor 70 de ani, numai urări de bine, dar şi să îi mulţumească pentru tot ce i-a oferit.

“Tipa din stânga e mama. Am mai scris eu despre ea. Astă seară, însă, e despre tipul din dreapta. Adică tată. Născut în noaptea dintre anii 1950 spre 1951. Adică acum 70 de ani. “Nu-i arăt, este?”, ne-a zis astă seară când am trecut pe la ei să luăm hrean preparat după cea mai bună reţetă din lume, făcută de tipa din stânga.

Dar, revenind la tipul din dreapta, îi datorez tot. M-a învăţat să merg, să înot, să pescuiesc, să citesc cartea şi abia apoi să văd filmu. M-a învăţat să râd, m-a mângâiat când am plâns. Mi-a arătat marea pentru prima oară. A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viaţa lui. Tata împlineşte în noaptea asta 70 de ani. “La Mulţi Ani, puştiule! Te iubesc”, a scris jurnalista.

Mara Bănică, cerută de soţie cu o bijuterie specială

După mai multe relaţii eşuate, Mara Bănică pare că şi-a găsit fericirea alături de un bărbat misterios. Aceasta a fost cerută în căsătorie cu o replică după o bijuterie purtată de Prințesa Diana. Inelul de logodnă are un safir negru şi este purtat acum de Kate Middleton, soţia Prinţului William. Cât despre cerere, celebra jurnalista a povestit că nu a fost nimic ieşit din comun, însă surpriza a fost una uriaşă.

“Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis «uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea». Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a declarat aceasta.

Sursa: Playtech.ro