Cum a reușit Marcel Toader să îi strice sărbătorile Gabrielei Cristea, la aproape 2 ani de la moartea sa - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:43 AM

Cum a reușit Marcel Toader să îi strice sărbătorile Gabrielei Cristea, la aproape 2 ani de la moartea saMarcel Toader e amintit la aproape doi ani de la moartea sa. Gabriela Cristea a luat din nou la puricat trecutul său tumultor alături de regretatul afacerist chiar în perioada sărbătorilor. Ce s-a întâmplat?

Gabriela Cristea, obligată să-și aducă aminte de trecutul greu alături de Marcel Toader

Gabriela Cristea a fost obligată să-și amintească de trecutul greu pe care l-a dus alături de fostul soț. Celebra prezentatoare de televiziune a fost „bântuită” de fostele amintiri după ce la aproape doi ani de la moartea lui Toader a primit o nouă veste proastă. Cu toate că bărbatul a plecat de pe această lume în vara lui 2019, bruneta nu a scăpat în totalitate de trecut. Sărbătorile de iarnă au venit cu un anunț la care nu se aștepta.

Vedeta a fost din nou chemată la tribunal în legătură cu afacerile lui Marcel Toader. Astfel, pe data de 21 decembrie soția lui Tavi Clonda a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aparținut afaceristului și care la momentul actual este în insolvență. Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și are ca obiect ”obligația de a face”.

Firma regretatului impresar va fi reprezentată de lichidatorul judiciar, iar procesul dintre moderatoare și firma lui Toader ar putea avea legătură cu o situație destul de complicată din trecut. Gabriela Cristea l-a acuzat pe fostul soț că i-a sustras suma de 400.000 de euro fără știrea ei din contul personal, mutând-o ulterior în contul firmei sale. Pentru a-și face dreptate, femeia a adus numeroase dovezi în fața magistraților, iar când să-și sărbătorească victoria alături de reprezentatul său legal firma a intrat în insolvență. Acest lucru înseamnă că datoriile ar putea fi amânate chiar și preț de alți câțiva ani.

„Noi avem dovezi”

„După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”
Ionela Vasile, avocat – 2019

Sursa: Playtech.ro