Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo: ”Gata cu tâmpeniile și manipularea” - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:59 PM

Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo: ”Gata cu tâmpeniile și manipularea”Cum a petrecut Luis Lazarus Anul Nou? Acesta a ales să se bucure de trecerea dintre ani chiar în Dubai. Ce a făcut acolo și care sunt declarațiile spumoase ale vedetei?

Cum a petrecut Luis Lazarus de Revelion 2021?

Luis Lazarus a rămas fără cuvinte când a ajuns în Dubai și a văzut mii de persoane într-o locație exclusivistă chiar în ziua dintre ani. Conform filmărilor video ale acestuia, nimeni nu părea să bage de seamă restricțiile impuse de autorități sau să-și facă griji pentru detaliile din cadrul crizei sanitare. „Cel mai mare Revelion de pe planeta! Mii de persoane la “Five” , in Palm Jumeirah, Dubai! Și nu ma poate minți nimeni, caci eu sunt aici!!! Dacă pe toată planeta e Covid, ei, arabii și alte câteva națiuni, cum pot? Am înțeles: ei sunt niște dictatori și ca sa salveze turismul și economia au sfârșit prin a … respecta drepturile și libertățile cetățenilor lor! Noi suntem niște democrați și ne pasa prea puțin dacă salvam turismul și economia!!!”, a detaliat acesta.

Vedeta a susținut că s-au încălcat drepturile și libertățile la noi în țară, arătând cu degetul spre democrație. De asemenea, a atins puncte sensibile precum vaccinarea anti-COVID-19, manipulare și democrația din zilele noastre. „De aceea se dorește vaccinarea? Ca sa revenim la viața normala!!! Pai arabii nu au apucat sa se vaccineze si isi văd de … viața normala! Știu ei ceva ce noi nu știm? Sau știm și noi, dar ne facem ca nu înțelegem? Sa lasam joaca și sa trecem la … o viața normala! Gata cu tâmpeniile și manipularea!!! Share … sa știe toată România și toată diaspora ca se poate, dar “EI” nu vor!!! Și “NOI” ce facem? Trăiască PATRIA!”, a continuat jurnalistul.

13.613 de dolari/ persoană pentru încălcarea regulilor

Conform autorităților, participanții la evenimente trebuie să poarte măști de protecție în orice moment și să practice distanțarea socială, iar persoanele care prezintă simptome asociate de COVID-19 trebuie să se abțină de la participarea la adunări. Cei care găzduiesc adunări sociale private care încalcă reguli vor fi amendați cu 50.000 de dirhami, adică 13.613 de dolari. Cu toate astea, regulile s-au dovedit a fi deloc aspre precum se zvonea, după cum se poate vedea în imaginile filmate de Luis Lazarus și alți oameni care au decis să-și petreacă noaptea dintre ani în Dubai.

„Realitatea e ca,.Tu Lazarus, ca sa fii acolo unde esti, UAE, Dubai, ai facut 3! teste Covid! Asta nu spui? Traiesc in Dubai, stiu f bine cum e! Si ei au avut lockdown, si ei cer puertarea mastii, uita-te la staff! Lasa gargara! Urmaresti interesul Mercantil”, „Acolo nici pomenealã de Covid!Bravo lor..arabii nici nu cred în asa ceva.Si vãd , toatã lumea fãrã mascã nu existã distanțare”, „Acolo nici pomenealã de Covid!Bravo lor..arabii nici nu cred în asa ceva.Si vãd , toatã lumea fãrã mascã nu existã distanțare”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților.

Sursa: Playtech.ro