Cu cine a fost surprinsă Cristina Spătar la început de an: ”El zice că o să ne căsătorim” - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 7:10 PM

Cu cine a fost surprinsă Cristina Spătar la început de an: ”El zice că o să ne căsătorim”După un divorț surpărinzător și dureros, se pare că soarele a ieșit din nou pe strada artistei. Cu cine a fost surprinsă Cristina Spătar la început de an? Păi cu noul ei iubit, evident! Artista a trecut peste durerea resimțită după ce fostul soț a divorțat de ea și s-a căsătorit cu o altă femeie, mai tânără și mai frumoasă.

Cu cine a fost surprinsă Cristina Spătar la început de an

Regina R&B-ului din România a avut parte de sărbători fericite și liniștite. Aceasta a publicat pe contul ei oficial o poză alături de iubitul ei, care o ține drăgăstos de talie. În plus, acesta o și sărută cu patimă, semn că dragostea e mare în cuplul lor (vezi imaginea în galeria foto de mai sus).

”Viața e frumoasă!”, este mesajul scurt și adevărat pe care Cristina Spătar l-a postat la imaginea în care apare alături de iubitul ei.

Fanii au reacționat imediat, bucuroși să vadă că artista nu mai plânge după fostul soț și își trăiește viața. Aceștia i-au dat zeci de likeuri și comentarii frumoase, în câteva ore de la postarea imaginii.

Cristina Spătar, despre o nouă căsătorie

Se pare că, din păcate, divorțul a lăsat-o pe Cristina Spătar cu un gust amar. Artista are acum un iubit mai tinerel decât ea, care își dorește și el să se însoare și să aibă propria familie. Din păcate, artista a mărturisit că ea nu își mai dorește să pășească în fața altarului.

„Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc”, spunea Cristina Spătar.

Cristina Spătar, apropiată de fanii ei

Și, cum am intrat în noul an, Regina R&B-ului din România le-a făcut cele mai calde și sicere urări oamenilor care o susțin și o iubesc:

”Dragii mei, sper din tot sufletul 2021 să vă aducă tuturor multă sănătate, bucurii, împliniri și puterea de a trece cu bine peste toate încercările vieții, să trecem în noul an cu speranță, alături de famile și de cei dragi! Inchin un pahar în cinstea voastră și vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea! Vă pup și vă iubesc. Toată prețuirea mea”, a fost urarea Cristinei Spătar pentru noul an, de pe social media.

”La mulți ani!!! Să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate atât ție, cât și copilașilor tăi!!!”, ”Să ai parte de cel mai frumos an din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase. La mulți ani!”, ”Wow!!!! La mulți ani! Un an nou cu multe bucurii și sănătate”, au fost reacțiile fanilor la urarea Cristinei Spătar.

Sursa: Playtech.ro