luni 4 ianuarie 9:49 AM

       Abonare la google news

Cu ce afacerist însurat s-a distrat Lidia Buble de Revelion. Imaginea cu ei a ajuns pe internet


Dacă de Crăciun a petrecut în familie, de Revelion și-a făcut de cap. Lidia Buble a fost surprinsă în compania unui afacerist însurat.


Lidia Buble, Revelion în brațele unui afacerist însurat

Ieri, la trei zile de la noaptea dintre ani, cântăreața a făcut publică pe pagina sa de Instagram o imagine care a pus pe multă lume pe gânduri. Dacă până în acest an nu putea petrece sărbătorile în compania familiei și a prietenilor, finalul de an prinzând-o pe scenă, pandemia a adus-o aproape de familie, dar numai de Crăciun. Cântăreața a optat de Revelion să petreacă în compania unor apropiați, unii extrem de cunoscuți în lumea mondenă.

Îndrăgista artistă a dansat cât a fost noaptea de lungă cu miliardarul Viorel Cataramă. Din imaginea publicată de aceasta se pare că cei doi se înțeleg de minune, semn că mișcările lascive și zâmbetele artistei au dat roade și au îmblânzit atmosfera. Totul se poate să se fi întâmplat cu știrea soției miliardarului, chirurgul estetician Adina Alberts, care, cel mai probabil, a fost și ea de față, cuplul apărând adesea numai împreună, în special la evenimente.

„Am și eu o singură poză de la Revelion”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei în care apare în brațele lui Viorel Cataramă.

Cine este Viorel Cataramă? 

Viorel Cataramă este un afacerist și politician român care a fondat în 1990 compania Elvila. Tot atunci a adus la viață Societatea de Cultură și de Presă „Viitorul românesc”, care editează cotidianele ”Viitorul Românesc” și ”Ora”, dar și săptămânalul ”Timpul” din Iași. În anul 2019 a înființat partidul Dreapta Liberă. Omul de afaceri a fost în vizorul presei după ce s-a infectat voluntar cu COVID-19.

„Nu aș face foarte multe comentarii pentru că el a relatat pe larg presei toate etapele acestei hotărâri pe care a luat-o. Este, practic, o luptă pe care el o duce. Nu am decât să spun ceea ce a știut toată lumea la momentul respectiv, anume că am decis ca eu și Briana (n.r. fiica) să părăsim locuința. În momentul în care testele au ieșit negative, ne-am întors. Este o luptă pe care el o duce și aș vrea să-mi dați voie să nu comentez mai mult de atât. Orice întrebare pe care o aveți legat de asta, sunt sigură că soțul meu vă poate răspunde”, a spus soția sa într-un interviu pentru Canal 33.

Sursa: Playtech.ro