Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, trece prin momente cumplite! A intrat în depresie după divorț și a ajuns pe mâna psihologilor - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 6:37 PM

Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, trece prin momente cumplite! A intrat în depresie după divorț și a ajuns pe mâna psihologilorCristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, trece prin momente cumplite după divorțul de fostul jucător al FCSB-ului.

Tânăra care i-a dăruit două fetițe lui Bănel Nicoliță a intrat în depresie, a ajuns la psiholog și are nevoie de medicamente, anunță Fanatik.

Asta nu e tot! Cristina are mari probleme de sănătate din cauza stresului acumulat după divoruțul de Bănel Nicoliță. Părul tinerei a început să cadă de pe cap foarte rapid.

Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, trece prin momente cumplite

Bănel Nicoliță a dezvăluit la finalul verii a anului 2020 că s-a despărțit de Cristina, cea care i-a dăruit două fetițe, lucru care a surprins deoarece la acest anunț nu se aștepta nimeni, mai ales că nu erau zvonuri și nici semne că ar fi apărut probleme în relația acestora.

Cei doi au decis să pună punct căsniciei după ce Bănel Nicoliță a luat hotărârea să se implice la CS Făurei, echipa de fotbal din localitatea natală la care a investit peste 300.000 de euro. Deși a fost de acord să se despartă de fostul mijlocaș al FCSB-ului, Cristina este foarte afectată.

După finalizarea divorțului la notal, Amalia și Natalia, cele două fete ale cuplului, au rămas la Cristina, cea care s-a ales și cu locuința în care au stat până la divorț, precum și cu grădinița particulară.

Dacă Bănel Nicoliță s-a împcat cu ideea și deja a fost surprins în compania altor femei, nu același lucru s-a întâmplat cu Cristina. Conform sursei citate mai sus, fosta soție a lui Nicoliță suferă după divorț și sănătatea i-a fost afectată. Aceasta a intrat în depresie și a fost nevoită să apeleze la ajutorul psihologilor pentru a ieși din această stare. Totodată, Cristina ia din ce în ce mai multe medicamente.

Sursa: Prosport.ro