marți 24 ianuarie 3:33 PM

       Abonare la google news

Cristina Cioran, prima reacție după ce a fost surprinsă, din nou, alături de Alex Dobrescu. S-au împăcat sau nu cei doi


Cristina Cioran și Alex Dobrescu fac ce fac și continuă să surprindă. După despărțire și un scandal în plină stradă, se pare că aceștia au revenit la sentimente mai bune. Paparazzii CANCAN.RO i-au surprins pe cei doi petrecând împreun într-un club de fițe din Capitală. Aceștia păreau cât se poate de apropiați și toată lumea s-a gândit la o împăcare. Acum, Cristina Cioran a făcut lumină în acest caz și a vorbit despre ce se întâmplă între ea și tatăl fetiței sale.


Weekend-ul trecut, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși împreună într-un club de fițe din Capitală. Cei doi păreau extrem de apropiați și chiar se țineau de mână. Așadar, toată lumea s-a gândit că aceștia și-au mai dat o șansă și că formează, din nou, un cuplu. Însă, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Cristina Cioran a vorbit despre cele întâmplate și a spus că s-a întâlnit întâmplător cu fostul partener la club. Acesta a luat-o de mână, au petrecut seara împreună, însă nu se pune problema de împăcare. Cei doi nu mai formează un cuplu, însă nu exclud nici posibilitatea ca viața să îi aducă, din nou, împreună.

„Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat.

Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. nu s-au împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu.”, a declarat Cristina Cioran, potrivit spynews.ro.

(CITEȘTE ȘI: ”EU AM CHEMAT POLIȚIA” + A PĂCĂLIT-O FOSTUL IUBIT? CRISTINA CIORAN RUPE TĂCEREA, PENTRU CANCAN.RO: ADEVĂRATUL MOTIV AL SCANDALULUI DIN STRADĂ)

Cristina Cioran nu vrea să audă de o nouă relație

Cristina Cioran a mai spus că pentru moment nu este interesată de o nouă relație. Se pare că vedeta s-a săturat și intenționează ca pentru o perioadă să fie singură. Aceasta spune că mereu un partener o să vină și cu problemele lui într-o relație, iar ea nu își mai dorește asta. Vrea să fie liniștită și nu are timp și pentru problemele altora.

„Nu, nu este o prioritate, nu mă interesează (n.r. să-și facă o relație nouă). Sunt cam sătulă de problemele altora, din păcate atunci când cunoști pe cineva sau intri într-o relație nouă eu am observat că nu vine acea relație nouă doar cu distracție, ci și cu probleme, cu bagaje și hai lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni”, a mai spus Cristina Cioran.

(VEZI ȘI: CRISTINA CIORAN NU DĂ ÎNAPOI ȘI PUNE DIN NOU TUNURILE PE FOSTUL IUBIT: ”DESPĂRȚIREA ASTA E CEL MAI BUN LUCRU CARE MI S-A ÎNTÂMPLAT!”)

Cancan.ro