duminică 3 ianuarie 6:43 PM

       Abonare la google news

Cristina Cioran are un iubit nou. Și-a uimit fanii când le-a zis ce a făcut cu el, deja


Cristina Cioran nu a început noul an singură! Fanii actriței sunt uimiți de rapiditatea cu care și-a găsit aceasta un nou partener. Blondina a menționat în multe dintre interviuri că este un om care adoră să iubească, astfel nu se ferește să se îndrăgostească.


Cristina Cioran iubește din nou!

Celebra fostă prezentatoare de la Acces Direct iubește din nou! Femeile care se desprind greu de trecut și nu-și mai dau repede șansa la o nouă iubire ar cam avea ce să învețe de la Cristina Cioran, care adoră să simtă și să-și manifeste iubirea. Soarele a răsărit din nou pe strada ei, iar vestea că se află într-o nouă relație i-a bucurat enorm pe fanii care credeau că aceasta urmează să pășească singură în noul an.

Cei doi s-au surprins în ipostaze tandre, sărutându-se pe malul mării. Amintim că artista și bărbatul cu care s-a iubit preț de 10 ani au decis nu în urmă cu mult timp să se despartă. Ambii și-au găsit acum liniștea alături de alt partener. ”Suntem la început, aveți puțintică răbdare. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.”, a spus Cristina Cioran în cadrul emisiunii, despre noul iubit!

Noua relație se pare că este foarte serioasă încă de la început, pentru că amorezii s-au mutat deja împreună și sunt mai tot timpul unul în preajma altuia. Mai mult decât atât, Cristina l-a dus deja la mama ei acasă pe cel care a reușit să-i fure inima.

„Te tot cerți până când la un moment dat spui «gata!». Am zis: «Gata, frate!”

„Nu”. „Oamenii, la un moment dat, nu se mai înțeleg. O dată, de două ori, de nouă ori. Te tot cerți până când la un moment dat spui «gata!». Am zis: «Gata, frate! Nu mai merge». După care tot încercam să o reluăm, dar nu funcționa. Sufletele s-au deschis atât la mine, cât și la el. Așa că iată-ne fericiți până la adânci bătrâneți cu alte persoane. Domnișoara care a scris articolul, asta e, atât a dus-o capul, a zis că, la o petrecere de-a unei prietene, Traian m-a cerut în căsătorie. Nu este adevărat. Era o glumă proastă. Ne tot întreba o ziaristă când ne căsătorim. Poate că ăsta era și motivul, că nu m-a cerut niciodată. Am așteptat ceva. Așa au ajuns aceste informații la public”
Cristina Cioran (Sursa: Vorbește Lumea)

Sursa: Playtech.ro