marți 24 ianuarie 12:23 PM

       Abonare la google news

Cristina Belciu, primele declarații despre relația pe care o are acum cu Cristian Boureanu: ”Asta e tot!”


Cristian Boureanu a fost înconjurat întotdeauna de femei frumoase. La brațul său au stat multe dintre domnișoarele dorite din showbiz, însă după despărțirea de mama fetei sale, nu a reușit să își refacă o altă familie. Cu toate acestea, afaceristul pare că se bucură din plin de viața pe care o are, chiar dacă uneori poate fi destul de dificilă.


Cristian Boureanu nu își arată deloc vârsta din buletin. Nu ai zice că fostul deputat are 50 de ani și asta pentru că se poartă ca la 20. Începând de la stilul vestimentar, atitudine și relațiile tumultuoase, afaceristul își trăiește viața după propriile reguli, fără să îl intereseze părerile celor din jur.

NU RATA: “DEPUTATUL PLAYBOY” A ”COMIS-O” GRAV! CRISTIAN BOUREANU S-A ÎMPĂCAT CU ”MONICA BELLUCCI DE ROMÂNIA”, DAR ȘI-O ÎNCEARCĂ ȘI CU ALTĂ BRUNETĂ!

Una dintre relațiile mai lungi pe care acesta le-a avut a fost cu Laura Dincă. Deși exista o diferență considerabilă de vârstă între cei doi, mai exact 20 de anișori, acest lucru nu i-a oprit să trăiască o frumoasă poveste de dragoste aproape 6 ani. Deși sunt despărțiți de aproape 2, în ultima perioadă au apărut zvonuri potrivit cărora, tânăra ar vrea să se întoarcă în brațele fostului iubit.

Întrebat despre această situație, fostul deputat nu a dorit să vorbească prea multe: „Eu m-am despărţit de Laura de vreo 2 ani de zile, un an şi 8 luni s-au făcut. Sunaţi-o pe Laura şi întrebaţi-o pe Laura, cum să vorbesc eu despre faptele altor persoane”, a precizat afaceristul pentru spynews.ro.

Ce relație există între Cristian Boureanu și Cristina Belciu

Aceste zvonuri au apărut la scurt timp după ce afaceristul și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună. CANCAN.RO prezenta imagini exclusive cu cei doi în ipostaze tandre. Deși s-au sărutat întreaga seară, bruneta a explicat că nu s-au împăcat, ci susținea că între ei există doar o relație strânsă de prietenie.

Mai mult, aceasta a explicat că nu o interesează zvonurile care îi privesc pe Cristian Boureanu și pe Laura Dincă.

„Nu m-aş denigra niciodată să fac parte dintr-un astfel de trio. Eu şi Cris suntem prieteni şi eu cu Laura avem un respect reciproc. Cam atât, nu avem nimic de împărţit. Într-adevăr, şi de Revelion am petrecut împreună, tocmai pentru că suntem prieteni foarte buni, dar asta este tot”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

 

Cancan.ro