luni 4 ianuarie 9:13 AM

       Abonare la google news

Cristian Ţânţăreanu a renunţat la petreceri: „Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu”


Cristian Ţânţăreanu a renunţat la petreceri, iar acum mai importantă este sănătatea. Omul de afaceri şi-a schimbat activităţile, asta pentru că medicul i-a recomandat să nu facă abuzuri, deoarece starea nu îi permite.


Citeşte şi: Cristian Ţânţăreanu trece prin momente grele. Anunţul trist al medicilor VIDEO

Cristian Ţânţăreanu a renunţat la petreceri

Milionarul a slăbit 15 kilograme, în urmă cu câteva luni. A pus însă la loc nouă dintre ele. Cristian Țânțăreanu a glumit, spunând că se pregătește de ultimul drum, în urmă cu un an.

Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu.

Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim… Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică sau de o vodkă, spunea Cristian Ţânţăreanu în 2019, potrivit Viva.ro.

Cum a făcut Cristian Ţânţăreanu primul milion de euro

Cristian Ţânţăreanu a făcut mai întâi o fermă de animale, a crescut vaci pe 150 de ha, iar mai apoi a cultivat legume pe terenul unde, ulterior a construit sute de case în Paradisul verde.

Citeşte şi: Anca Ţurcaşiu s-a mutat din vila de 300.000 de euro din Corbeanca. În ce zonă s-a stabilit vedeta

Tot ce am făcut e atipic și cred că am avut noroc, că nu pot să spun că e intuiție, că nu m-am gândit. Cum am ajuns în Corbeanca? Cumnatul meu are un frate în Elveția. S-a dus la el în ianuarie ‘90 și acesta i-a spus: am un video vechi, mi-am luat unul nou – Îl vrei tu sau îl arunc? Cine avea la noi video în 1990?! L-a vândut și cu banii ăia a cumpărat în Corbeanca 1000 de metri de teren cu livadă și o casă de chirpici, o bojdeucă.

Și ne-a invitat la un pahar de vin, de fapt, două găleți. Stând sub un gutui, am zis “extraordinar, ce frumos. Cât ai dat?”, nu-mi venea să cred. Ne-am îmbătat rău, eram mulți prieteni, vreo 20. Și unul dintre ei zice – mâine, caut pe aici teren. Vrei să-ți iau și ție? Ia-mi! â

Am luat un teren de vreo 500 de metri care, cu timpul a ajuns la 12.000 metri. Acolo mi-am făcut casa care e cunoscută de toată lumea, cu toate emisiunile de televiziune… și m-am mutat acolo.

Când m-am mutat, au început să vină localnicii de acolo, le-au dat îndărăt terenul. Unii erau plecați în străinătate, alții bătrâni, alții bețivi… Prietenul meu, veterinarul care mă ajuta și pe mine să cresc o rață, o găină, in glumă, pentru decor… zice: uite, vor să vândă. Cât e, domnule? 1000 de dolari hectarul! 10 cenți pe metru pătrat. (…) Aveam un metru cub de bani jos, stăteau la coadă, cu notarul în curte făceam actele.

În timp ce nu mergea cu agricultura, prin ‘95, merg o dată cu nevastă-mea și ne uitam – primăvara, maci peste tot, stânjenei pe mlaștina aia care e lac acum, din pădure ieșeau căprioare, vulpi, mistreți, era o frumusețe. Și am zis: dom’ne, ce ar merge aici niște case. Așa a inceput cartierul, dintr-o glumă. Nici prin cap nu mi-a trecut, am vrut vaci, legume, grâu, porumb… și au ieșit case!” – afirmă Țânțăreanu.

Sursa: Romaniatv.net