duminică 3 ianuarie 11:32 AM

       Abonare la google news

Cristi Borcea va da un mare tun financiar în 2021. Ce plan secret de îmbogățire are


După un an greu din punct de vedere economic, Cristi Borcea va da un mare tun financiar în 2021. S-a aflat ce plan secret de îmbogățire are fostul proprietar al echipei de fotbal Dinamo București.


Afacerea din care familia lui Cristi Borcea va scoate o avere

În luna noiembrie a anului 2020, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București anunţa că se retrage din lumea afacerilor, dorind să acorde familiei sale toată atenţia de care are nevoie. Familist convins, Cristi Borcea a surprins pe toată lumea, însă pare mai decis ca niciodată să stea alături de copii.

„Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist”.

Dacă este să ne luăm după ultimele zvonuri, frâiele afacerilor ar fi fost preluate de mama acestuia. Conform celor de la Profit.ro, Elena Borcea şi Gigi Nețoiu (fost deputat și acționar la echipele de fotbal Universitatea Craiova și Dinamo) pregătesc construcția a peste 100 de apartamente în complexul „Doi Cocoși“. Cum restaurantul este situat în zona de nord a Capitalei, e clar, Cristi Borcea va da un mare tun financiar în 2021.

Se pare că cei doi afacerişti au obţinut deja un certificat de urbanism pentru demolarea a şapte clădiri din Complexul Turistic Internaţional Doi Cocoşi, dar şi o autorizare pentru construirea unui ansamblu residential. Acesta va avea patru subsoluri şi nouă etaje, iar numărul total al apartamentelor va fi de peste 100.

Mai mult, familia Borcea urmează să primească o sumă uriaşă de bani după vânzarea unor terenuri de pe malul lacului Tei. Acestea vor fi folosite pentru realizarea unui drum de acces către un viitor complex rezidenţial.

Câţi bani a luat Cristi Borcea după vânzarea unui apartament

În luna iulie a lui 2020, Cristi Borcea a vândut apartamentul pe care îl deţinea în Miami unei companii farmaceutice. Suma obţinută de afacerist a fost una incredibilă: 1,9 milioane de dolari. Locuinţa se află într-un bloc de lux, la malul oceanului și are living, trei dormitoare, dar şi patru băi. Spaţiul total este de peste 300 de metri pătraţi.

Apartamentul a fost cumpărat în 2011 de către Borcea, cu 1,45 milioane de dolari, într-o perioadă în care petrecea foarte mult timp în Florida. Asta înseamnă că, în nouă ani, fostul acţionar de la Dinamo a făcut un profit de 450.000 de dolari.

Sursa: Playtech.ro