marți 24 ianuarie 8:29 AM

       Abonare la google news

Cristi Borcea nu s-a oprit la o femeie! Carusel amoros pentru milionarul devenit legendă


Cristi Borcea este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Fostul investitor de la Dinamo s-a dovedit a fi de-a lungul anilor un adevărat ”Don Juan”. Aventurile și căsniciile lui Borcea au fost amplu dezbătute în presa românească. La un moment dat, afaceristul s-a aflat într-un adevărat carusel amoros, jonglând de-a dreptul cu mai multe femei în același timp.


Cristi Borcea, în mijlocul unui carusel amoros

Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața sa personală tumultoasă a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești. Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. Fostul acționar de la Dinamo a avut numeroase legături amoroase cu femei frumoase și de succes.

În urmă cu câțiva ani Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. Afaceristul nu s-a mulțumit însă cu o singură femeie și a început o aventură cu Valentina Pelinel, care era măritată atunci cu Cristi Boureanu. Mai mult, în acea perioadă Cristi Borcea s-a aflat în centrul unui alt ascandal amoros. Mai exact, o tânără avocată susținea că are împreună cu afaceristul un copil și i-a cerut în instanță să-și recunoască paternitatea.

În ciuda faptului că în privința aventurii lui Cristi cu Valentina Pelinel nu a vociferat, Alina Vidican a erupt la aflarea noii vești. Aceasta chiar a vrut să divorțeze, însă fostul acționar dinamovist a reușit să aplaneze conflictul.

Cristi a avut o relatie cu aceasta femeie, dar mult timp nu s-a stiut ca are cu ea o fetita! Abia în momentul în care femeia l-a adus în fața instanței, s-a aflat și s-a vorbit în anumite medii despre copil. Totul s-a mușamalizat însă în câteva luni și Borcea a stat liniștit ani de zile. Mai exact până la finele anului 2011, când, nu știm prin ce împrejurări, Alina, actuala lui soție, a fost “avertizată” de un apropiat al familiei că bărbatul ei mai are încă un urmaș. Suparată, i-a reproșat lui Cristi că nu i-a spus și ei acest secret și l-a anunțat că vrea sa divorțeze, mai ales că atunci aveau și ceva conflicte în cuplu. Totuși, nu s-a ajuns atât de departe, pentru că Borcea a știut cum să o îmbuneze și să meargă mai departe în căsnicie”, a povestit un amic al lui Cristi Borcea, pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea și judecătoarea Terceanu, o iubire interzisă

Cristi Borcea nu a renunțat la veleitățile de ”Don Juan” nici în timpul procesului în care a fost judecat în cadrul dosarului transferurilor. Borcea ar fi avut o relație de iubire chiar cu una dintre judecătoare, Geanina Terceanu. Mai mult, Borcea i-a oferit acesteia și o sumă importantă de bani pentru a rezolva cât mai convenabil cazul său. Întreaga stratagemă a fost descoperită și cei implicați au fost trimiși în judecată pentru dare de mită. În timpul procesului ce a urmat, Geanina Terceanu a recunoscut că a avut o relație intimă cu Cristi Borcea. Mai mult, judecătoarea a declarat ironic la un moment dat că ar avea și un copil cu afaceristul.

Am şi un copil cu Borcea. Duceti-vă la mine la țară şi vedeți, dacă tot sunteți aşa de curioși”, declara Geanina Terceanu în urmă cu câțiva ani.

De cealaltă parte, Cristi Borcea a negat vehement această presupusă relație cu judecătoarea, ba chiar i-a cerut acesteia explicații pentru afirmațiile sale.

Playsport.ro